Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor kit szeretek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor kit szeretek?

Figyelt kérdés
Van barátom. Vele már lassan 2 hónapja együtt vagyok. De ugyanakkor van egy olyan fiú akivel nagy jóba vagyok, és már egyszer jártam vele, de abba maradtunk hogy csak barátok legyünk. Már közel egy éve ismerem meg minden és neki van egy barátnője. És amikor ezt megtudtam akkor valahogy olyat éreztem amit nem nagyon szoktam.. talán féltékenység volt de lehet valami más. Rohadtul fájt napokig..és egyfolytába ő járt a fejemben.De én a barátomat nagyon szeretem és nem akarom elveszteni, de nem tudom mi van velem. Szerintetek? 17/L.

2012. nov. 2. 08:13
 1/2 Hole Hunter ***** válasza:
Egyiket sem szereted igazán...csak saját magadat.
2012. nov. 2. 08:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Nos ... elég érdekes amit leírtál. Az is lehet ,hogy valójában mindkettőt szereted.Vagyis: Szereted az új barátodat ,de a régit se felejtetted el teljesen sőt még lehet h hiányzik vagy nem léptél túl rajta teljesen. Szerintem(de ez csak az én véleményem) próbáld a régebbit kicsit felejtősebbé tenni (nem örökre csak egy időre) és a mostani barátoddal meg legyél minnnél többet tervezz romantikus programokat és helyezd őt a közzéppontba de ne úgy hogy csak ő létezzen. Hanem ha te teszel érte valami nagyon kedveset akkor viszonozza is .
2012. nov. 2. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!