Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondhatom ki, hogy "szeretek"?
Akkor mond ki ha úgy érzed hogy szereted.
Az más kérdés belőle mit váltasz ki.
Ha csak szórakozni akart veled akkor vszínű ott hagy.
Ha komolyan gondolta a kapcsolatot akkor csak javíthatja a kapcsolatokat mint ronthatja.Szabály nincs rá.
" ezek csak számok... Sem engem, sem őt nem ismeritek,"
igen ezek csak számok...évekkel a hátuk mögött. Angyalom én csak 20 vagyok, de eszem ágában sincs összejönni egy 16 évessel. Egyszerűen gyerekek vagtyok még gondolkodásban,mindenben.Persze a szexualitás az más:) a pasid vagy fogyatékos és csak kislányokat tud elvarázsolni vagy csak dagad a boxeralsója. persze te ezt úgysem látod,mert elvagy azzal hogy szétkürtöld a világnak, hogy milyen "érett" pasid van..
Tényleg! Milyen igazad van! Azonnal rohanok, és szakítok vele! Most megvilágosítottál! Te vagy a megváltó.
Köszönöm a válaszodat. Köszönöm, hogy válaszoltál a feltett kérdésemre...
Hűha..ekkora jelentőséget fordítanak az emberek a korkülönbségnek?!.:) "ezek csak számok"-pontosan!!:) nagymamám 16 éves volt amikor megismerte nagypapámat, aki akkor 29 éves volt, lassan 40 éve együtt vannak.:)
Ha szereted nyugodtan mondd el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!