Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikor mondhatom ki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mondhatom ki, hogy "szeretek"?

Figyelt kérdés
Három hete járunk, elég intim kapcsolatba is kerültünk már. Én 16 vagyok, ő 26. Néha szinte felszít belülről, hogy kimondjam... De nem akarok neki sok lenni, nem akarom elijeszteni. Olyat is hallottam, hogy először a pasinak kell kimondani... Szerintem ez hülyeség, de nem tudom, kérlek, segítsetek!:D Természetesen ő az első barátom...

2012. nov. 1. 18:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mondom én, hogy nagyon okos vagy. :)
2012. nov. 1. 19:04
 12/14 A kérdező kommentje:
Húha... Gratulálok nekik, ez nem semmi. :) Nagyon örülök a pozitív, és hasznos válaszoknak, köszönöm!
2012. nov. 1. 19:09
 13/14 anonim ***** válasza:

10-es vagyok

Bizony-bizony.:) vannak ám ilyenek is.

Ezért sem értem, hogy miért mondogatják sokan pl itt neked is, hogy 'jaj ő idős, meg lehet te szereted de ő valószínűleg nem mert már férfi' (most lehet nem így írták, de nekem vhogy nagyjából ez jött le)..

2012. nov. 1. 20:12
 14/14 anonim ***** válasza:

ebben az esetben tényleg nem a kor számít ha a pali az idősebb, fordítva mondjuk gáz szerintem, nah de mindegy:D.

Amúgyis a mai pasik, még a 29 évesek is degenerált óvodás szinten vannak úgyhogy már csak ezért se túl lényeges, már nem az van mint régen hogy a 20 felettiek tényleg húú nagyon érett komoly férfiak...a fenéket....egyébként is, lehet hogy te 16 évesen érettebb vagy mint sok 20 éves. Sose lehet tudni.

És igen, nincsen rá szabály,hogy mikor mondod ki, ha úgy érzed, nyugodtan tedd meg, de azt azért vedd figyelembe, hogy szép-szép a szerelem, de ki is használják az ember érzéseit..

26/l

2012. nov. 1. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!