Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha két férfit szeretek őrülten? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Soha életemben nem voltam még ilyen helyzetben. Fiatal nő vagyok, férjem van. Imádom őt. De úgy hozta a sors, hogy jobban megismertem egy másik férfit is és most már őt is imádom, egymásba szerettünk. Ami az egyikben megvan, az a másikban nincs meg és fordítva. Nem bírnám elviselni azt, ha valamelyiküket is elveszíteném! Mindkettőre szükségem van! A "szerető" tud mindent, de a férjem semmiről nem tud. Titokban szoktam találkozni a másikkal és minden van köztünk. Ők is imádnak engem: a férjem és a másik pasi is. Most ilyenkor mi van?? Úgy érzem megőrülök!!2012. okt. 30. 16:24
2/15 anonim válasza:
Olyan nincs hogy mindekettőbe szerelmes vagy. vagy az egyik vagy a másik vagy egyikse sorry, de ez nem lehet. Ha szereted a férjed nem csalnád meg egy másik férfival
3/15 anonim válasza:
Ahogy Johnny Depp mondta : "Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba." :) remélem segít..
4/15 walk w1th mee válasza:
Utolsó a számból vetted ki..
5/15 anonim válasza:
És az ilyen nőket feleségül veszik?? Szégyen..
6/15 anonim válasza:
Sajnálom szegény férjedet! Ha tényleg szeretnéd, nem tennél ilyet vele! Sokkal jobbat érdemel nálad! És tényleg egy r*banc vagy!
7/15 anonim válasza:
Én meg úgy érzem, egy felelőtlen ösztönlény vagy. Nem tehetsz róla és biztos nagyon rossz neked ez a helyzet, együttérzek veled, de nem tudok tanácsot adni, mert csak a hormonjaid irányítanak.
9/15 anonim válasza:
Miért akarsz megörülni? Te fözted a kását magadnak. Nem gond, volt már ilyen a történelemben. Csak annyi kell, hogy odaállj a férjed elé és közöld vele ugyanezt. Ha annyira imád, lehet, hogy elfogadja a hármas felállást. Ha nem???
10/15 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul bánik velem a férjem, sokszor durva velem és önző a szexben meg egyebekben is, amit én szeretek, azt ő nem szereti és nem is próbál a kedvembe se járni. Hosszú lenne leírni. De talán ezek vezettek oda, hogy hagytam magamat elcsábítani egy másiknak. El vagyok hanyagolva.
De attól függetlenül szeretem a férjemet. Viszont gyakran nagyon rossz vele és szenvedek a viselkedése és durvasága miatt.
2012. okt. 30. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!