Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha két férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha két férfit szeretek őrülten? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Soha életemben nem voltam még ilyen helyzetben. Fiatal nő vagyok, férjem van. Imádom őt. De úgy hozta a sors, hogy jobban megismertem egy másik férfit is és most már őt is imádom, egymásba szerettünk. Ami az egyikben megvan, az a másikban nincs meg és fordítva. Nem bírnám elviselni azt, ha valamelyiküket is elveszíteném! Mindkettőre szükségem van! A "szerető" tud mindent, de a férjem semmiről nem tud. Titokban szoktam találkozni a másikkal és minden van köztünk. Ők is imádnak engem: a férjem és a másik pasi is. Most ilyenkor mi van?? Úgy érzem megőrülök!!
2012. okt. 30. 16:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Amit most irtál, kissé ellet mond annak amit az elején, hogy a férjed is imád.(Ha igy imád, akkor miért nem hagytad ott és ugy kerestél volna másikat? De ha már igy alakult, mi tart meg a férjed mellett?
2012. okt. 30. 17:08
 12/15 A kérdező kommentje:

Igen, szeret a férjem azt mondja, sokszor érezteti is velem. De nagyon sok a probléma is amit már számtalanszor mondtam neki, és hiábavaló minden. Nem beszélve arról, ahogyan beszélni szokott velem, az nagyon megalázó. És nem fájna ennyire ez, ha tényleg megérdemeltem volna, de én soha nem bántottam őt meg nem adtam rá okot soha hogy úgy bánjon velem, viszont most már besokkalltam és ezért lettem én is "rossz". :(

Szerintem kb. úgy szeretem én őt, ahogyan ő szeret engem, valami mégis összeköt minket, megszokás is talán. Tehát van szerelem, de nem úgy működik az egész házasság, ahogyan kellene.

Elválni egyikünk sem akar. Van ami jó egymásban, talán ezért.

Az új férfiben pedig vannak olyan értékek, amiket a férjem nem ad meg, még akkor sem ha térden állva könyörögnék neki. Plusz még egymásba is szerettünk.

Szóval ez van. :( Nem vagyok képes választani, mindkettő kell.

2012. okt. 30. 17:21
 13/15 anonim ***** válasza:

Hagyd el a férjed, ha bánt.

Menj a 2.-hoz, csak vigyázz, nehogy benne maradj a szerető státuszban.

2012. okt. 30. 17:48
 14/15 A kérdező kommentje:

Na de pont ez az, hogy én soha nem tudok lépni, nem tudok szakítani. És még hozzá is ragaszkodom, őt is szeretem, legalább annyira amennyire ő engem.

Én nem tudok szakítani még azért se, mivel ezzel fájdalmat okoznék a másiknak én nem tudok ilyen lenni.

Persze tudom, ez is fájna neki, ha kiderülne, hogy mást is szeretek mellette, de amíg nem derül ki, nem fáj. Szakítani képtelen vagyok, valami benne is jó, na meg ugye a megszokás is ott van...:(

2012. okt. 30. 17:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha mindkettö KELL, akkor meg mi is a kérdésed? Talán csak annyi, hogy hogyan taktikázz? Ebben szerintem senki nem tud általánosságban tanácsot adni neked. Pillanatrol pillanatra kel rögtönöznöd.
2012. okt. 30. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!