Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az van, h azt hiszem, én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az van, h azt hiszem, én szeretek egy lányt és (többi lent)?

Figyelt kérdés
A helyzet,h ma van napra pontosan egy éve,h megismertem. Akkor még csak nem is tetszett. De sok véletlennek köszönhetően alkalmam nyílt megismerni,és végül megszeretni. Sokáig nem találkoztunk egyéb okok miatt,így végül nem derült ki egyikünk számára sem,h mit érez a másik. Most talán újra elkezdődött valami. Ismét jóba kezdünk lenni,én feltétel nélkül szeretem,és megbízom benne. Csak nem akarom elszúrni,mert normális kapcsolatom még nem volt,csak kalandok,sose voltam még szerelmes. Az se biztos h most az vagyok,de az biztos h ő más. Valahogy olyat vált ki belőlem,amit senki más. Ha vele vagyok ösztönzést érzek,h jó emer legyek,h felnézhessen rám. Egyébként egy mindenkin átgázoló suttyú vagyok,úgy alapjáraton.

2012. okt. 23. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:
csak viselkedj vele továbbra is így és akkor minden rendben lesz
2012. okt. 23. 21:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha egy mindenkin átgázoló suttyó vagy, akkor nem érdemled meg, mert csak bántani dogod a jövőben.
2012. okt. 23. 21:43
 3/4 A kérdező kommentje:
18 vagyok,még képes vagyok változni,pláne őérte.
2012. okt. 23. 22:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor változz meg érte! :)

Lehet hogy tényleg szerelmes vagy belé, és remélem amíg meg nem bizonyosodsz arról,hogy ő viszont szeret-e,mindent megteszel érte. Ha ezt látja, több esélyed lesz nála. Szurkolok! :)

2012. okt. 24. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!