Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfogadni, hogy tetszhetem egy lánynak?
Szerintetek paranoiás vagyok?
Ha egy lány elkezdi mondani h milyen jól nézel ki, vagy hogy bejössz, helyes vagy stb, akkor az nekem gyanűs. Azt gondolom, hogy valami hátsó szándék vezérli a csajt.
Már nem egy csaj mondta már, de én képtelen vagyok elhinni. Ide is tettem már fel képet, és pozitív válaszokat kaptam.
Szorongás miatt járok pszichiáterhez, és ő is azt mondta, hogy meg fogom még kapni nem egy lánytól azt, hogy bejövök nekik.
Én vagyok ennyire h.lye, vagy mi van velem?
neem dehogy is, nem sajnálkozom én. Csak ha valóban önbizalom hiányom van, akkor az valszleg a béka feneke alatt van, ha csak ennyi a gond.
Azt meg tényleg nem tudom elhinni h mi tetszhet rajtam egy lánynak. Eddig nem érdeklődött senki, így nem értem ezt a változást h mitől lett.
Volt egy csaj akitől megkérdeztem h ilyen csúnya lennék, ő meg azt mondta h nem egy csaj megfordulna utánam, simán lehetne barátnőm, hogy hogy nincs?.
Hát én az ilyenekre amúgy mit mondjak? Köpni nyelni nem tudok ilyenkor. Erre van tippetek h mit mondhatnék ilyen helyzetben?
az olyan kérdésre hogy mért nincs csajod ?
hány éves vagy egyébként?
ha nekem ezt mondják csak elmagyarázom, hogy a külső az semmi, nem is értem mért dobálózik mindenki ilyenekkel hogy óó de szép vagy neked hogyhogy nincs barátod/barátnőd.
nekem pl. azért nincs mert nem találok olyan értelmes nem nagyképű palit akit szeretnék, pedig biztos van valahol.
de nem fogok minden szembejövő emberrel összejönni.
amúgy igen, nem csak a külső számít. Meg amúgy nekem van kiszemeltem, kis visszahúzódó csendes lány, csak elvileg van barátja. Mégis küldött nekem jeleket, de nem volt merszem kikezdeni vele. Szóval őmiatta nem is nagyon tudok más lányokra nézni. Hiába lenne szebb, okosabb stb, nem érdekelnek.
Amúgy 21vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!