Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor szeretem vagy mivan? :DD
Figyelt kérdés
Van egy fiú o.társam (14) ..aki legalább egy éve szerelmes belém :)Májusba,táborban bevalotta hogy szeret, kis aranyosan:DD Én semleges voltam vele,sőt már egy kicsit idegesített h mindig szekál:D Mostmeg ha nincs suliba , nem vagyok annyira pörgős. Mindig a közelébe akarok lenni és ölelni őt, de mégsem tudom h ez most csak a kamaszkori fellángolások egyike vagy tényleg több lenne:D 14/L Előre köszi a válaszokat!:)2012. nov. 1. 00:05
1/15 anonim válasza:
Lehet, hogy csak az tetszik, hogy tetszel neki. Szóval érted... ha van valaki a közeledben, akinek tetszel, akkor azért vidámabb vagy és szeretnél neki még jobban tetszeni... megmutatni, hogy még ennél is jobb csaj vagy. És lehet hogy megtetszett a lehetőség, nem? :) Hát szerintem beszélgess vele sokat.. a szerelem folyamatosan alakul ki, szerintem :)
2/15 anonim válasza:
hát ez idővel úgy is ki fog derülni :) szervezzetek valami sulin kívüli programot ahol kettesben lehettek és jobban megismerhetitek egymást
3/15 anonim válasza:
Velem is így van valahogy csak nálam kicsit többről van szó.. Ha jobban megismered talán ebből még szerelem is lehet :))
4/15 B25 válasza:
Velem is pont ugyanez volt
Itt vannak az én kérdéseim:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
A válaszokat előre is köszi!!!
Tehát én ráhagytam a fiúra.És most pár héttel később rájöttem h mekkora bunkó a fiú. És már őt se nagyon érdeklem. Úgyhogy minden szuper :)
5/15 anonim válasza:
Az első kommentelőnek igaza lehet;) szerintem amugy ilyen szinte minden lánynál van...jól esik ha foglalkoznak veled:) de lehet hogy neked is tetszik valamilyen szinten
6/15 anonim válasza:
Ne szívasd szegényt, az a legrosszabb neki, ha ő sem tudja, hogy mi van. Beleéli magát, hogy ölelgeted, azt hiszi, hogy tényleg akarsz valamit, ha meg nem, maga alatt lesz, rád is megharagszik, stb, stb...
7/15 A kérdező kommentje:
Tegnap ő ölelt meg engem :) tegnapelőtt meg én kérdeztem hogy nem-e ölelhetem meg :) ..nem szeretek a fiúkkal szórakozni..csak úgy :D olyat nem ölelek meg aki nem érdemli meg.:DD
2012. nov. 11. 18:43
8/15 A kérdező kommentje:
Összejöttemvele :)
2013. jan. 6. 13:25
10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm..decemberben, pont karácsony előtt jöttünk össze, áprilisban vége is lett..anélkül h normálisan megbeszéltük volna. Nem akarom,de még mindig szeretem.
2013. júl. 21. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!