Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem még vajon vagy most mivan?
Figyelt kérdés
Szóvsal a barátnőmmel több mint 1 éve vagyunk együtt és már nemtudom hogy szeretem-e vagy sem. Lehet azértvan ez az egész mert ennyi idő alatt teljesen kiismertük már egymást? Úgy általába jó vele lenni meg minden nap gondolok rá de már nemtudom mit érzek.....2009. okt. 9. 14:21
1/6 anonim válasza:
Hát.. 2 lehetőség van. Az egyik az, hogy már nem szereted őt, csak a ragaszkodás miatt vagy vele, a másik pedig az, hogy összezavarodtál avagy csak elbizonytalanodtál az érzéseiddel kapcsolatban. De ha csak "általában jó vele lenni" az azért mégsem egyenlő a szerelemmel. Csak te tudhatod mit érzel iránta.
2/6 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok.
A 3. lehetőség: Kérj időt tőle, arra az időre ne találkozzatok, és ha hiányzik, valamint érzed, hogy szereted, akkor nincsen semmi gond. Amennyiben nem hiányzik neked, akkor el kell gondolkodni hogyan tovább..
3/6 A kérdező kommentje:
Pont ezen agyalunk most hogy mitlenne jó csinálni.....
2009. okt. 9. 15:02
4/6 A kérdező kommentje:
Meg ha pl egy hétig nemtalálkozunk elvagyok nélküle de elég sokat gondolok rá mindig...Csak nemtudom min kéne változtani lehet azlehet a baj hogy nemtudunk mitcsinálni mindig....
2009. okt. 9. 15:15
5/6 anonim válasza:
Biztos hogy szeretted? nem csak érdekes volt a dolog és új? nemhinném hogy egy év alatt annyira kiismerted hogy megfakuljon... Nem lehet hogy csak vonzónak találtad és érdekesnek? nem lehet hogy csak ez az új játékszer feeling túnt el? ha igazán szeretsz valakit akkor 10 év is kevés nemhogy 1...
6/6 A kérdező kommentje:
Régen tuti szerettem mer alig birtam ki nélküle...... de most nemtudom már mitérzek....
2009. okt. 9. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!