Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem még vagy mivan?
Figyelt kérdés
Én nem rég szakítottam párommal akivel majdnem 4 évig voltam együtt és már régóta gondolkoztam a szakításunkon mert agyilag gyerek még de szerettem mindig tiszta szívemből de oly sok rossz is állt mellette hogy nem bírtam vele maradni és most mégis ugy érzem hogy hiányzik. Nem értem. Ha valaki értené ezt nagyon szépen kérem magyarázza el nekem és aki csak hülyéskedik az ne írjon. Mit tegyek hogy elfelejtsem?2012. jan. 31. 04:32
1/1 anonim válasza:
Hát nehéz egy ügy az tuti. Főleg ha szereted még, de elfelejteni meg csak mással tudod. Másik fiú vagy pedig többet járj el a barátokkal ide oda, hogy ne legyen időd gondolkodni rajta. Ehhez idő kell és kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!