Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivan olyankor hogyha a srác meg akar csókolni de én meg elfordítom a fejem mert nem merek csókolozni mert félek h nemtudom hogy kell de közbe meg szeretem a srácot?!
Gyűjtsd össze a bátorságod és ne fordítsd el a fejed. Azt fogja hinni a srác, hogy te nem akarod.
Attól ne félj, hogy elrontod. Majd ő irányít.
személyes tapasztalatom:
amikor a srác megcsókolt, nagyon megijedtem és elkaptam a fejem. [első volt xD] kicsit megbántottnak tűnt utána. =/
azóta is szeretem, és visszasírom az alkalmat, hiszen mindent másképp tettem volna :(
Semmi sincs olyankor. Illetve megsértődhet a srác, de akkor nem is szeret, ha meg szeret, akkor ne izgulj.
Egyébként én is féltem elsőre, de úgy voltam vele, ha most elfordulok, akkor csak rosszabb lesz utána magyarázkodni, ezért összeszedtem minden bátorságom és láss csodát.............................téll ő irányított és nagyon jó volt.
Sok szerencsét és ne ijedj meg, ha elrontanád az sem rosszabb, mintha meg sem próbálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!