Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a helyzetben melyik a jobb: szándék és remény a változásra vagy elfogadás (=lemondás)?
A kedvesem saját bevallása szerint nem egy érző lélek. Én is és ő is tudjuk, hogy szeretjük egymást, de nem sok romantika szorult az én drágámba, és bizony árnyaltabban és szentimentálisabban fejezem ki érzéseim én, mint ő, akár szavakkal, akár tettekkel. Mit tennétek?
én: 27 éves nő
Ő: 36 éves férfi
Okés. Valami van abban, amit az utolsó hozzászóló írt. Bár őt ez nem hagyja hidegen, csak "befordul" tőle.
Azt hiszem adok egy kis időt még neki. Ha nem megy, legalább elmondhatom, h én megpróbáltam.
Nekem is ez a bajom a mostani párommal. Nincs érzelem...
Mármint pl. szex köznem alig van előjátél, ő egyből fejest ugrana mindenbe....
Viszont mostanában egyre többször mondja hogy így szeret meg úgy szeret meg szüksége van rám...stb. nem tudom mi történt de ennek a változásnak nagyon örültem :)
Lehet hogy kezd megbízni bennem vagy nem tudom....de én meg viszont kezdem megunni ezt a "laposságot " ami már elhangzott az előző kommentekben ... idő közben rájöttem hogy én nagyon érzelmes ember vagyok (amit nem gondoltam volna magamról ) ő sok mindent elvár tőlem de ő viszont elég keveset ad cserébe érzelmek terén (ő úgy fogalmaz, hogy máshogy fejezi ki azt hogy szeret ) de nekem nem a " MÁS " kell, hanem érzelmek... :/
Nem tudom hogy segíthetnék neki :S hogy magyarázzam el hogy mit akarok tőle.... Lehet tanítani ezt? Ha ő nem érez rá késztetést akkor feleslegesen próbálkoznék ?
Tudom hogy tud érzelmes lenni mert már láttam őt olyankor de az csak talán 2x-3x fordult elő azóta amióta együtt vagyunk és amikor felhozom neki nem emlékszik rá :S nem tudja hogy mire gondolok...
Lehet, hogy csak véletlenül sikerült úgy mert éppen olyan hangulatban volt? :S
nem tudom :(
kedves legutóbbi,
szerencsére nálunk nem ilyen a helyzet. és mostanában már igyekszik.
most inkább az a baj, h nem közösek a tervek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!