Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan lányt aki elfogad?
18:05
Hát nem sieti el a dolgát ez a valaki :(
Zóna pocok: az a baj,hogy nekem elég csúnya még így is a sérülés,ha hasonlítanom kéne valakiéhez akkor a híres francia labdarúgó Franck Ribéry-éhez hasonlít..és valahogy az én környezetemben eléggé külsőséges lányok élnek...
Franck Ribéry hát ez a csávó nagyon csunyci..mármint az egész fejberendezése..vagy 5 percig bámultam a képet mire rájöttem a vágásra.. szóval.. nála nem a vágás miatt csúnya hanem amúgy is...:D
úgyhogy ha a vágásod előtt bírtak akkor utána is bírni fognak..
nálam nem a külsőség számít, ha alapesetben egy normális srác vagy, nekem semmi gondom nem lenne veled.(:
Szerintem tuti, hogy nem én vagyok az egyetlen ilyen lány a Földön, sőt.. csak nehéz találni manapság olyat, akinek nem a külső számít. Manapság majdnem mindenkit csak a külsőségek érdekelnek sajnos!
L/17
Zóna pocok:
Örülök,hogy annak a lánynak "jól áll" :) Neki akkor nem lesz gondja a társkereséssel :) Amúgy már leghülyébb ötleteimben eszembe jutott az is,hogy a bőrgyógyászati rendelőkben kellene próbálkoznom hasonló gondokkal küszködő leányzóknál :D
18:20
Hát csak valakiéhez hasonlítottam magam :) mondjuk nála azért jóképűbb vagyok így is szerencsére,bár nem vagyok egy fiatal Brad Pitt (vagy valamelyik másik nők által kedvelt színész)...régebben a sérülésem előtt sem voltam egy nagy Casanova de azért nem voltak ezzel gondjaim...csak most
18:25
Örülök,hogy vannak még ilyen lányok is a Világon akik így gondolkoznak...csak sajnos egyikőtök sem a közelben él :(
Vagy csak nem vettem észre őket (vagy ők sz*rtak le engem :D)...hát mindegy,majd lesz valahogy :)
A barátom 180km-re lakik tőlünk, a közelben én sem találtam olyat, amilyen fiút/férfit szerettem volna.
Lehet, nálad is ez a helyzet.. Mindenesetre sok sikert kívánok neked!! (:
18:25-ös lány. :D
Az én friss férjemnek az arca jobb oldalán van két vágás. Gyerekkorában egy kutya megmarta, majdnem odalett a fél szeme meg orra. Igaz, nem olyan nagy a heg, mint Ribery-é, de azért látszik. És én nagyon szeretem rajta, annak ellenére, hogy neki ez rossz emlék, meg utálja. De én szeretem ezzel együtt, sőt, férfiasnak tartom :)
Hidd el, ez az egy dolog nem fog téged semmiben sem gátolni. Ez akár szexis is lehet. Csak úgy kell hozzáállni, elfogadni, és nem görcsölni rajta. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!