Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem panaszkodom, vádaskodom a szerelmi kérdésekben?
Azt vettem észre magamon, az utóbbi időben, hogy már nem megy a sopánkodás, nyivákolás a párkapcsolat hiánya miatt. Pedig régebben milyen jól ment. Mennyit tudtam méltatlankodni, hogy nincs barátnőm! Régi szép idők! Most meg már egyáltalán nem érdekel. Persze továbbra sincs senkim a képzeletbeli, álombeli szerelmeken kívül, de akkor is! Ejnye. Mi ez? Elfogadtam volna? Úgy érzem. Mi lesz így velünk huszonakárhány éves szüzekkel, ha már sértődöttek sem vagyunk?
Tisztelet a kivételnek ugyebár. Elfogadtam teljes mértékben a lényeget. Nem bíztos, hogy mindenki megtalálja ebben az életében a párját. Nekem legalább itt van ez a furcsa szerelem. Szerelmem,akit csak az elmúlt napokban tudtam igazán elfogadni. Aki talán nincs, és mégis van valahol. Valahol mélyen. Álmaimban. Mindig is volt, van, és lesz.
Egy dalt a végére. Ez így elegáns. A legszebb, legangyalibb, legtündéribb lánytól valaha:
http://www.youtube.com/watch?v=OmLNs6zQIHo&feature=related
Igen. Így van. Bár kialakított kapcsolati rendszerek nélkül elég nehéz. Ez a pár haveri viszony nem túl sok. Ráadásul egy igaz barátom sem volt még soha. Ez jócskán megnehezíti a kapcsolatteremtést nálam. A lányokkal leginkább. Csak egy-két szóig jutottam eddig velük. Semmi konkrét, csak információcsere.
Bár mondom, ez már nem igazán érdekel, egyre kevésbé szenvedek tőle. Meg miért hiányozna olyan valami, amiben sose volt részem? Azt sem tudom, mi hiányozhat. Talán a semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!