Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bíznátok-e a párotokban ha fontos kérdésekben hazudott?
Figyelt kérdés
Utána persze esedezett és azt mondta,hogy hibázott és bocsánatot kér de ezekre nem magától jött rá.2010. jún. 16. 14:15
2/6 anonim válasza:
Bevallotta, mikben hazudott? Őszintén, szívből megbánta? Mert ha igen, akkor adj neki esélyt. Nekem nem adnak, 1 éve, és már őszintén meg akarok halni.
3/6 A kérdező kommentje:
volt amit hegykén,de inkább hazudott védte magát meg,hogy nem tudta mit csinál.Most mondtam neki,hogy inkább váljunk el mert már nem bízok benne és most jött rá(talán) mennyit jelent az őszinteség csak nem látok benne félelmen kívül mást és riadtságot.
2010. jún. 16. 14:22
4/6 anonim válasza:
1 esély mkinek jár, de ne feledd Dr. House mondását.
People dont change.
5/6 anonim válasza:
NEM!NEM! És nem. Aki nem őszinte az soha sem lesz az!
6/6 anonim válasza:
NEM.
NEKEM A FÉRJEM A KÉT SZEMEMBE HAZUDOTT.ISTENIEN CSINÁLTA.
Mintha erre születnének.Onnantól tudom, hányadán állunk.
VIGYÁZZ Te is, ne szeressd FELTÉTEL NÉLKÜL.Nem érdemlik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!