Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon elfogad olyannak amilyen vagyok? Vagy csak bebeszélem magamnak?
Ne rágódj hülyeségeken.
Én például nem tartom rondának magam, de sok lánybarátom van, akik el nem tudnák képzelni, hogy összejöjjenek velem, mert már annyira ismernek, hogy nem tudnak rám úgy tekinteni.
Az ölelgetős dolog meg lehet, hogy csak így alakult, lehet, hogy te nem kezdeményezted ezt, a másik srác pedig igen. Ennyi, ne kombináld túl.
Egy férfi pedig nem szép, maximum helyes. Ez a tulajdonság pedig nagyon gyakran belülről fakad, magabiztosság, erő, siker - ez mind "megszépít" egy férfit. Tehát sportolj, légy továbbra is ápolt, olvass és tanulj, válassz izgalmas hobbikat. Aztán majd alakul.
Nem feltétlenül undorodik tőled, valószínűleg nem akar bátorítani, mert nyilván azt érzi rajtad, hogy nem csak barátodként szereted, ő meg már elkönyvelt barátjának.
Az önbizalomhiányoddal kéne kezdeni valamit. Először is felejtsd el azt a hülyeséget, hogy "nem vagyok egy szép srác", "az ápolt kategóriába tartozom"... A lányokat a kisugárzás fogja meg. Mindig azt kell mutatni, hogy erősek vagyunk és hegyeket is képesek vagyunk arrébb tenni. Lehet, hogy nem vagy jóképű, de férfi vagy, úgyhogy próbálj meg minél határozottabb és kiegyensúlyozottabb lenni!
nézd.. alapjáraton a pasim sem egy szép ember. sőt, mikor még csak ismerkedtünk, ő is ezzel riogatott, hogy ronda, meg tudja Isten még mikkel, de a mosolyától én is mosolygok, ha hozzám ér, beleborzongok, ha rámnéz, el tudnék veszni a kék szemeiben..
kedves, okos, egyenes beszédű és elképesztő humora van.
a legédesebb dolog a világon. imádom, mikor fogja a kezem és úgy sétálunk.. vagy nem sétálunk, nekem mindegy, csak fogja. csak legyen mellettem.
ja és a barátaim dögös csajnak tartanak, sztem egy tök átlag lány vagyok.
szóval nem kell hülyeségekkel foglalkozni.
a legjobb fiú barátom egy állatira jóképű srác mégse talál magának csajt, mert ezen görcsöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!