Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan bejönnék a lányoknak?
Figyelt kérdés
Mindig szokott elég sok szemezni velem, illetve már láttam hogy bámul is pár.
A neten egy csaj bejelölt, irt a képem alá rögtön. Utána levelezgettünk, és írta milyen jóképű fiú vagyok.
Én nem tartom magam csúnyának, de komolyan bejönnék sok csajnak? Hogyan tesztelhetném le magam? Sosem próbálkoztam még.
2012. okt. 23. 05:14
12/18 anonim válasza:
igen bejössz a lányoknak!Gratulálok!
13/18 anonim válasza:
fel is szedheted valamelyiket azonnal :D
14/18 A kérdező kommentje:
ahhoz sajnos nincs elég merszem....
2012. okt. 23. 10:45
15/18 anonim válasza:
Szerintem csak szívatnak, mint a legtöbb csaj a fiúkat. Előfordulhat, h valamelyiknek komolyan bejössz és nem csak szórakozik veled.
16/18 anonim válasza:
Na és ezt az előnyt hogyan fordítod a tettek mezejére?
17/18 anonim válasza:
Szia! Így látatlanban nem tudnám megmondani. Az alapján, amit leírtál, lehet hogy igen, lehet hogy nem. De ha gondolod küldj képet privátban és elmondom a véleményemet. :)
18/18 anonim válasza:
Lehet ,hogy csak saját magad szerint nem vagyok elég helyes kívülről meg igen.Kérhetnék egy képet? És a lány akit említettél neked is tetszik vagy csak barát?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!