Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSP-n mi a baja a lányoknak, miért nem jövök be itt az oldalon se nekik?
Figyelt kérdés
2012. okt. 22. 16:08
1/9 anonim válasza:
Mert mind ,,hülye" hogy egy ilyen ,,tökéletes" srácot mint te, futni hagy.
2/9 anonim válasza:
Kinézeteddel lehet baj, ilyenkor csak többet kell próbálkozni.
Stílusod is lehet baj.
Vagy ezek kombinációja.
3/9 A kérdező kommentje:
akik lányok tetszenekm,nekik nem.AKiknek tetszek,azok meg messze laknak tőlem,távkapcsolatot nem akarok,vagy sima barátok lenének nekem
2012. okt. 22. 16:21
4/9 anonim válasza:
Mert nem nézel ki elég jól a képeiden.
5/9 A kérdező kommentje:
Nekem olyan lány kell,akinek nem külső számit nincsenek nagy elvárásai,és olyanak szeret ahogy vagyok.örökre velem marad joban rosszban :D
2012. okt. 22. 16:33
7/9 A kérdező kommentje:
Csajok és pasik alkalmazáson be lehet állitani,a feltételeket
2012. okt. 22. 17:28
8/9 anonim válasza:
Ne akarlak elkeseríteni, de én minden feltételt kipipáltam, mégiscsak szexelni akartam. Persze nyilván helyes férfiakkal.
9/9 A kérdező kommentje:
Én az adatlapomon kit kereseknél mindent kipipáltam
a keresésnél 2 nézetet szoktam nézni,de nem találtam jó leányzot
2012. okt. 22. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!