Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közösségi oldalon írni lányoknak?
Nekem nincs ezzel gondom,inkább jól esik,hogy valaki szimpatikusnak talál.
Visszaírok neki,beszélgetünk,aztán legfeljebb rájövünk,hogy mégse olyan jó fej a másik és annyiban marad a dolog.:D
Én pl. nem azért nem szoktam visszaírni, mert nagy az arcom.. konkrétan nagyon önbizalomhiányos vagyok. De még ha talán szimpi, akkor se válaszolok, mert csak arra tudok gondolni, hogy "ő aztán gondolom az összes csajnak ír, akit meglát..", meg nem szoktam ismeretlenekkel dumálni :D Főleg nem neten. Ha messze él, minek (nem megyek bele távkapcsolatba), ha meg közel él, akkor élőben próbálkozzon.
Ez az általános véleményem a dologról.
De pár hónapja a fő ok az, hogy van barátom :D Persze van 1-2 szerencsétlen (bocsánat, erre már nem tudok mást mondani), akinek világosan megmondtam, hogy "bocs, nem akarok semmit", és még mindig írogat, hogy majd bánhatom, hogy van pasim, stb... Hát az ilyenek miatt nem válaszolok már senkinek.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!