Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Közösségi oldalon írni lányoknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közösségi oldalon írni lányoknak?

Figyelt kérdés
Lányok, mi a véleményetek erről? Fiúk, szoktatok ilyen módon ismerkedni lányokkal?
2012. aug. 24. 19:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam, mert nem írnak vissza, meg akkora az arcuk mint a ház, csak nem tudni mire.
2012. aug. 24. 19:17
 2/13 anonim ***** válasza:
egyszer volt rá példa, és olyan jól sikerült, hogy össze is jöttünk :) 28/F
2012. aug. 24. 19:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs ezzel gondom,inkább jól esik,hogy valaki szimpatikusnak talál.

Visszaírok neki,beszélgetünk,aztán legfeljebb rájövünk,hogy mégse olyan jó fej a másik és annyiban marad a dolog.:D

2012. aug. 24. 19:20
 4/13 anonim ***** válasza:
68%
alap,csak ott ismerkedek
2012. aug. 24. 19:20
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Neten csak akkor írnak vissza, egyáltalán csak akkor olvassák el, amit írtál, ha nagyon jól nézel ki a képeiden.
2012. aug. 24. 19:27
 6/13 anonim ***** válasza:
Pontosan igy van. Hatalmas az egojuk, de meg a ronda lanyoknak is. Ha egy picit is eltersz a metroszexualis szepfiu idealtol akkor nem hajlandoak egy szot sem visszairni, akkor sem ha a fene fenét eszik. Tapasztalat. Még az aranyos, rendes lanyok sem irnak vissza ha nem vagy Brad Pitt vagy valami Hollywoodi eksönhős klòn.
2012. aug. 24. 19:46
 7/13 anonim ***** válasza:
ez hülyeség, attól hogy nem jön be, barátként még mindig beszélgethetünk jókat..
2012. aug. 24. 20:06
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha egy fiú ráír egy lányra ismeretlenül, általában nem barátkozni akar...
2012. aug. 24. 20:10
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen ha rám írnak én is vissza írok. szerintem ez igy a normális. Nem vagyok bunkó. Ki tudhatja még mi lehet belőle.! És igen volt már hogy bejelöltek csak ismerkedés céljából és össze is jöttünk!! :) 16/L Csak bátorság kell és egy nem bunkó kis csaj.
2012. aug. 24. 21:10
 10/13 anonim ***** válasza:

Én pl. nem azért nem szoktam visszaírni, mert nagy az arcom.. konkrétan nagyon önbizalomhiányos vagyok. De még ha talán szimpi, akkor se válaszolok, mert csak arra tudok gondolni, hogy "ő aztán gondolom az összes csajnak ír, akit meglát..", meg nem szoktam ismeretlenekkel dumálni :D Főleg nem neten. Ha messze él, minek (nem megyek bele távkapcsolatba), ha meg közel él, akkor élőben próbálkozzon.

Ez az általános véleményem a dologról.

De pár hónapja a fő ok az, hogy van barátom :D Persze van 1-2 szerencsétlen (bocsánat, erre már nem tudok mást mondani), akinek világosan megmondtam, hogy "bocs, nem akarok semmit", és még mindig írogat, hogy majd bánhatom, hogy van pasim, stb... Hát az ilyenek miatt nem válaszolok már senkinek.

18L

2012. aug. 24. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!