Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek viszonzatlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek viszonzatlan szerelem ellen?

Figyelt kérdés
Nem tudom elkerülni,hogy találkozzunk,évek óta tart,nem jönne össze velem,nem az első eset,hogy viszonzatlanul szeretek valakit. Nem tudok már mit kezdeni magammal,egyre inkább úgy érzem,hogy nekem semmi nemnön össze,önbizalmam nulla.:|

2012. okt. 22. 23:54
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Bár már elég rég volt a kérdés, azért leírnám..: én is lassan 4 éve szeretek egy lányt, volt, amikor viszonzottan, csak nem tudtam róla, most viszont fogalmam sincs. Eddig egyszer próbáltam elhívni valahova, úgy mosolygott mint a tejbetök, de sajna nem tudott eljönni, viszont mikor megkérdeztem még egyszer hogy tuti nem tud-e eljönni, akkor meg már elég határozott nemet kaptam.. Igazából fogalmam sincs mit érez irántam, de van, amikor úgy érzem lehet valami, önbizalmat kapok, majd megint lezuhanok mikor tennék valamit. Vagy pont akkor kapok, aztán mégse. Teljesen bonyolult. Viszont vagyok olyan bolond, hogy kövessem abba a gimibe, ahova Ő megy :D Bár csak reménykedem, hogy annyira mégsem lesz bolondság.. Ha már leírtam az én történetem, leírnád, te hogy oldottad meg a helyzeted?
2018. jan. 22. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!