Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tippek viszonzatlan szerelemre? Hogyan felejtsem el?
Hehe, az jó, a környezetváltozás, de ha Valóban Őt Szereted, akkor mindegy :D
13 éve, lassan 5000 napja, hogy nem láthattam, nem érezhettem az illatát és nem hallhattam a hangját annak, akit szeretek. "Csak barát", mondta. Én meg csak azóta is épp úgy szeretem, ugyanazzal a rajongással, mint akkor, s ez 13 vagy 130 év múlva is így lesz :)
Előzőhöz:
Most hívtam fel azóta először, csak megkértem, hogy olvassa el, amit írtam neki Facebookon, még várom a válaszát, persze tudom, hogy akár családja is lehet már, onnan nem derült ki, úgyhogy most várok...
Aterzem.En most "KORNYEZETVALTOZAS", iktattam be.A helyzet valtozatlan.Attol tartok ez nem rogeszme.Az se megoldas, hogy MASIKAT KERESNI.Neha AZ IDO se segit.A viszonzatlan szerelem szerintem maga a pokol egy darabja.
:( de azert hatha neked bejon.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!