Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm 9 hónap után hagyott el engem. Nem voltam
már neki béke, szabadság, sokat veszekedtem vele, és
jött neki az egyetem és nem akart már velem foglalkozni.
Sok voltam neki?
Figyelt kérdés
De ő szeretett és szerelmes volt belém. Sok szép emlékünk van és szeretném visszaszerezni. A Probléma ott van, hogy szakítás után még "zaklattam", hogy találkozzunk, meg megváltoztam stb.. Most elhatároztam, hogy nem zargatom neki egy darabig. Aztán megkérdeztem tőle, hogy milyen az egyetem? nem válaszolt, írtam még egyet, hogy hogy érzi ott magát. Erre kaptam egy ideges választ, hogy nem véletlenül nem válaszolt, hiába próbálom meg beszorítani a kérdéseimmel. Azóta nem válaszol, és letiltott az üzenőfali bejegyzéseiről fb-n. Szerintetek van még esélyem? Hogy szerezhetném vissza? ( hónapja szakított) Nem arra vagyok kíváncsi, hogy hagyjam, hanem arra, hogy hogyan bizonyítsam, hogy megváltoztam. (el sem olvassa üzeneteimet, de már nem írok) Félek valakivel összejön. (2-3 hete találkoztunk és megcsókolt, de nem voltak mélyek az érzelmei, de még szeret és ezt mondta, csak sok más negatív érzése van felém és nem lehetünk együtt, de eljön még a mi időnk-sztem ezt csak azért mondta, meg csókolt meg, hogy könnyebb legyen nekem...azóta nagyon idegesen válaszolt, s most már nem is!)
Sz.tem ez buktad. Hagyd a fenébe és keress más csajt.
2012. szept. 29. 13:22
2/12 tetro válasza:
Ezt elcseszted. Próbálj megváltozni, felnőni, hátha legközelebb jobban megy majd.
2012. szept. 29. 13:30
3/12 anonim válasza:
Ennek a kapcsolatnak löttek. Ha már az fb.-röl is letíltott, nem akar veled többet foglalkozni.
2012. szept. 29. 13:34
4/12 A kérdező kommentje:
Csak arról tiltott le, hogy lássam a bejegyzéseit. És kérlek ne azt mondjátok amit tudok, hanem amit még nem. Hogy mit kéne tegyek, hogy valahogy visszaszerezzem őt! így soha senki sem fogja szeretni
2012. szept. 29. 14:02
5/12 A kérdező kommentje:
Én hiszek abban, hogy csak idő kell, hogy elfelejtse a rossz tulajdonságaim. Aztán bizonyíthatok
2012. szept. 29. 14:05
6/12 tetro válasza:
Ahhoz valóban elég lehet az idő, kérdés hogy amikor újra észreveszi a rossz tulajdonságaidat, nem fut-e ki a világból
2012. szept. 29. 14:23
7/12 A kérdező kommentje:
Pontosan ezért szeretnék megváltozni. Mert igazából azzal üldöztem el, hogy túlszerettem és ezt én szinte elvártam tőle. 24órából 25-öt vele akartam tölteni. Az ember azt gondolná jó érzés ha nagyon szeretik de sok voltam már. Ebben kell változnom...szerintetek?
2012. szept. 29. 14:27
8/12 tetro válasza:
Túlszeretted? Ne haragudj, de ez egy ilyen önáltató baromság. Valószínűleg erőszakos voltál és makacs mint egy gyerek. Általában a "túlszeretésnek" a szeretethez távolról sincs köze...
2012. szept. 29. 15:26
9/12 A kérdező kommentje:
Hát én akkor úgy mondanám el, hogy sok voltam neki. De a lényeg, h megváltoztam (igen volt dolog amit erőltettem, de úgysem tudtam beleszólni XD) Szóval lehet még esélyem idővel?
2012. szept. 29. 17:28
10/12 tetro válasza:
Én azt gondolom, hogy nem. Ha képes lennél valódi változásra, akkor már megtehetted volna a kapcsolat alatt. Ez az utólag megváltoztam, ez már csak ilyen kapálózás. Próbálkozhatsz nála, de ahogy leírtad az eddigi próbálkozásaidat, hát én nem sok jóra számítanék...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!