Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Tanácstalan vagyok Help!
Figyelt kérdés
Van egy lány tetszik nekem ő 1 évvel fiatalabb mint én. Pár hónapja megkérdeztem tőle h nem akar-e velem járni a válasza nem volt. Azután nem beszélgettünk 1 hónapja. Már 3 hónapja folyamatosan minden nap beszélgetek vele face, skype, és személyesen is. Kérdezgettem tőle h mi a véleménye rólam stb. Azt mondta kedves helyes és aranyos vagyok nekik pont az ilyen pasik tetszenek. Azt is megkérdeztem tőle h érzett már többet irántam mint barátság a válasza igen volt. Tudja h én járnák vele és tetszik nekem nagyon de viszont én is tudom h tetszek neki . Nem akar még barátot még várni akar az egésszel de nem tudom h mitcsináljak próbálkozzak nála vagy hagyjam az egészet ? Légyszíves segítsetek h mi lenne a jó döntés a válaszokat előre is köszi.2012. okt. 22. 11:25
1/4 anonim válasza:
Egyetlen kérdés!!!!!
Ha újra próbálkozol mit veszítesz?!
Ne légy hülye! Nem minden nő ribanc egy kis kedvességet és harcot megér ha nincs más dolgod:D)
2/4 anonim válasza:
Próbálkozz be,ha hagyja akkor minden oké! Veszíteni valód nincsen:)
3/4 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy miért utasított el, ha utána azt mondja, hogy kb. te vagy neki az ideál? Most vagy ritka nagy köccs*g, vagy határozatlan...
4/4 anonim válasza:
szerintem még nincs készen arra, hogy randizzon. Velem is ez van, mármint van egy fiú aki naaagyon tetszik, de ha megkérdezni, hogy járnánk-e stb., akkor nem-et mondanék... Csak várj rá egy kicsit ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!