Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanácstalan vagyok, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácstalan vagyok, hogyan tovább? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok,egy 1 éves kapcsolatban vagyok.

Az elmúlt 1 hónapban nem alakult jól a kapcsolat,szeptember óta nem is találkozunk,

csak hétvégente,az iskola miatt.

Nem akartam elfogadni,próbáltam helyre hozni a dolgot,

de ráeszméltem én már nem vagyok szerelmes,

csak szeretem, azaz ragaszkodom hozzá.

Elhagyni nem tudom,mivel,mint ember hiányozna,nem is tudom elképzelni nélküle a jövőmet,de inkább,mint barát,lelki társként gondolok rá,és nem pasiként.

A másik ok,hogy nagyon összetörne,ő nagyon szeret engem,egyszer próbáltam már felvetni a témát,hogy

ott hagyom,de teljesen kiborult.

Legutolsó találkozásunkkor azt mondta:

"Érzem rajtad,hogy nincs rendben valami.

Nem szeretsz már engem? Kérlek mond azt,hogy szeretsz,

még ha nem is igaz,mert bele se akarok gondolni,hogy elhagysz,mert teljesen összetörne,nem tudok nélküled élni."

Ez a helyzet felőröl engem,de egyúttal a szívem is fáj,mert nem tudom mi lenne a helyes,szakítsak-e vagy sem.

20L és 20F (én vagyok a lány)

2012. szept. 21. 01:20
 1/2 anonim ***** válasza:
ennél a barátos,lelki társasos dumánál megalázóbbat nem tudsz mondani férfinak,uh mond ezt neki,akkor lehet,hogy kapcsol,nem tűri és ő szakít.
2012. szept. 21. 01:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Úgyse fogsz a végsőkig mellette lenni, ez már csak szánalom kapcsolat lenne, azért lennél vele mert sajnálod meg stb...

Mond meg neki szakítani akarsz stb, ki lesz borulva de ha erős ember akkor megváltozik és sikeresebb lesz mint most.

2012. szept. 21. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!