Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátja. Mit kéne tennem?
Szóval a helyzet az, hogy van egy évfolyamtársam az egyetemen, akivel mindig egymás mellett ülünk, és a buszhoz is mindig kikísérem.. Sokszor megyünk kerülőn, sose utasított még vissza semmiben. Suliban egész nap együtt vagyunk és beszélgetünk, úgy érzem hogy beleszerettem..
Sajnos van barátja.
Az elmúlt 1,5 évem hihetetlenül szar volt, elvesztettem a 2 legfontosabb dolgot az életemben, és mostanra már félek szeretni.. Nagyon félek a pofára eséstől :(
Arra gondoltam, hogy elhívom valamikor suli után egy fél órára, ahol elmondok neki mindent.. Csak nem tudom hogy mi lenne a reakció..
Ha valakinek lenne valami ötlete, azt megköszönném.
20/F
Azt, ami a legnehezebb: semmit. Tudom, hogy nem könnyű, de ha bármit is lépsz, tönkreteszel egy kapcsolatot, magadnak is ártasz. Ez tiupikusan olyan helyzet, amiből nem lehet jól kijönni, valaki szenvedni fog.
Keress valaki mást, és hiába közhely, de annyi lány van még ezen a világom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!