Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit kellene tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
a párommal több mint egy éve vagyunk együtt és mindketten nagyon sokat változtunk egymásért és a kapcsolatunkért de mindidáig voltak kisebb nagyobb veszekedések is de én nagyon szeretem megbeszéltük már hogy nem hántorgatjuk fel a multat, a volt kapcsolatokat ma viszont arra lettem figyelmes hogy az egyik volt barátnője adatlapját megnézte..előzményekben láttam igaz nem szép dolog de kiváncsi voltam hogy teljesen bízhatok e benne és ez teljesen felzaklatott .. Mit gondoltok mondjam el neki h láttam h az adatlapját nézegette? Vagy hagyjam ennyiben a dolgot? Igazábol nem szeretnék magyarázkodásokat hogy kitaláljon hülyeségeket gyerekeskedéseket,,de mégis csak zavar az egész ..köszi szépen előre is !
2012. okt. 19. 16:25
 1/9 anonim ***** válasza:
És akkor mi van, ha megnézte az adatlapját?
2012. okt. 19. 16:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értem, hogy miért ekkora probléma...
2012. okt. 19. 16:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy jódolgodban minden fasságra ugrasz. Ha odamenne és megrakná az exét, na az baj lenne. De hogy kíváncsi, hogy mi van vele... hát mit gondolsz, miért volt vele? Nyilván nem közömbös neki. Vagy téged sose érdekelt, hogy mi van a régi osztálytársaiddal és szerelmeiddel?
2012. okt. 19. 16:29
 4/9 A kérdező kommentje:
nemtudom egyszerűen zavar mert ő mondja mindig hogy hagyjuk már a multat meg hogy őt nem érdekli egyik exe sem .. De akkor miért nézte?!.. Nem akarok énse gyerekes lenni jobb lenne inkább elfelejtenem ?
2012. okt. 19. 16:30
 5/9 anonim ***** válasza:

Oké,ez akkor probléma (mert voltam ilyen helyzetben),ha elmondja a csajt minden k*rvának,megígéri,hogy letiltja meg stb,szóval szidja ahol tudja,meg ő futott a lány után,és alig tudott elszakadni tőle.....akkor az.

De ha nem volt nagy szerelem,csak jártak yx rövidebb ideig,akkor nem gáz.

Amúgy meg szakadj el a facebooktól,nem ott éltek.

2012. okt. 19. 16:30
 6/9 A kérdező kommentje:
nincs fb-unk egyikőnknek sem valamelyik haverjáén nézhette vagy nemtudom:S
2012. okt. 19. 16:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Ugyan már, semmi gond nincs ezzel.

Ne üldözd már el a hülyeségeddel...

2012. okt. 19. 16:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Csak kíváncsi volt mi lett az illetővel. Én is néha megnézem az exeim oldalát, mert kíváncsi vagyok. (Van ahol káröröm, van akinél érdekel, hogy boldog-e, mert nem miatta szakítottunk). De egyikükkel sem jönnék újra össze, nem írnék nekik.

25/l

2012. okt. 19. 16:35
 9/9 A kérdező kommentje:
azt mondja mindig nekem hogy velem képzeli el az életét és családot akar majd alapitani velem ha meglesznek a körülmények hozzá épp ezért nem értettem ezt .. Egyébként együtt élünk kb 10hónapja és ritkán van úgy hogy nem vagyunk együtt de hogy ehez folyamodott rosszul esett :S és szerintem neki is rosszul esne na mindegy nem fogom túlreagálni hallgatok rátok
2012. okt. 19. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!