Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért találok én magamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért találok én magamnak ilyen nehezen, barátnőt akinek nem külsőmet nézi hanem a belsőmet?

Figyelt kérdés
Lányok kaphatok segitséget tőletek?

2012. okt. 21. 11:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"A belő sokszor elnyomja az előnytelen külsőt."

Ez viszont nagyon igaz lehet, nemtől függetlenül. Bizony, láttam én már külsőre nagyon érzékeny embereket (férfiakat, nőket egyaránt) úgy járni, hogy életük nagy szerelme épp egy olyan ember lett, akire előtte rá se néztek volna.

Egyfajta összehatás a lényeg, az emberi elme csak így tudja kezelni ezt a dolgot. És olyankor a belső tulajdonságok valóban vétózhatják a külsőket: a psziché módosul, és hirtelen vonzónak kezdi látni az illetőt.

Egyik barátnőm esete: kifejezetten a mai nagyon helyes, nagyon csinos fiúkra bukott, másokkal nem foglalkozott, abszolút.

Aztán jött egy enyhén macis srác, viszonylag helyes arccal, de nem egy világszépe, inkább átlagos. Viszont annyira odaadó volt a természete, annyira passzoltak, hogy a végén be kellett látniuk, kár lenne kihagyni egymást. Összejöttek, és minden percet élvez vele, ma már le nem cserélné egy "jó" külsejűre.

2012. okt. 21. 11:27
 12/21 anonim ***** válasza:
Cáfolom, h a belső elnyomná az előnytelen külsőt. A lányok mindig külső alapján választanak, ha külsőre nem jössz be nekik, esélyed sincs.
2012. okt. 21. 11:31
 13/21 anonim ***** válasza:
A privire írom: A profizmushoz vezető út a sok gyakorlás és tanulás. Enélkül nehezen megy.
2012. okt. 21. 11:31
 14/21 A kérdező kommentje:
Nagyon jó érzés ezt olvasni válaszolok,nagyon jó biztatás
2012. okt. 21. 11:32
 15/21 anonim ***** válasza:

a 12- es válaszára azt írnám, hogy menj ki az utcára és nézz körül! Ugye nem csupa Belmondó sétál a csajok oldalán.

Hát ne sírj!

2012. okt. 21. 11:33
 16/21 anonim ***** válasza:
89%

Választani lehet, hogy az alapján választanak. Azt látják először. A benső "láthatatlan" ilyen szempontból.

Márpedig a barátnőm így járt, pedig válogathatott a helyes srácok közül, az említett csak az ismerőse, barátja volt.

Sokat beszélgettek, és akkor jött rá, a többi helyes srác milyen felületes, néha buta, stb. Megkedvelte ezt a fiút, megszerették egymást.

Ezért fontos a nyitottság, kapcsolattartás, beszélgetés. Pedig ő aztán el sem képzelte volna előtte, hogy egy "tökéletes" alkatú, nagyon helyes srácon kívül bárki is kellene neki.

Szóval, ott sem elsőre választotta a macis fiút, hanem szépen kialakult a dolog. Így, amikor szakított a kissé problémás barátjával, már eleve benső "alapján" választott, és kb. két éve nagy szerelemben élnek.

Tehát, a választás időpontjára már "megszépült" előtte a srác külseje is. :)

2012. okt. 21. 11:34
 17/21 anonim ***** válasza:
89%

Viszont kiegészítem, hogy ez az említett fiú bensőre tényleg egy főnyeremény: nyugodt, kedves, odaadó, kiegyensúlyozott és olyan pozitív, hogy ha magad alatt vagy és fél órát beszélgetsz vele, utána szépnek látod az életed.

Sok barátja van, pedig nem villog, nem népszerűsködik, vagánykodik. Meg lehet benne bízni, akinek tud, segít. Rendes (de nem balek).

Mindenkire figyel, senkit sem ítél el, nem depresszív, és szívesen beszélget emberekkel.

Ezek alapján talán azt mondanátok: tipikus barátzónás. Pedig nem. Nem így alakult. Ja és ami fontos! Ő sosem görcsölt állandóan, hogy miért nem kap egy halom szép csajt. Elfogadta, amit az élet adott. Mégis alakultak kapcsolatai, előtte is. Tény, hogy nem olyan sok, de voltak. És sosem haragudott senkire, ha mégsem jött össze.

2012. okt. 21. 11:38
 18/21 anonim ***** válasza:
#15 Az igazán jó csajok oldalán csupa Belmondo sétál, a csúnya férfiak pedig egyáltalán nem sétálnak semmilyen csajjal.
2012. okt. 21. 11:39
 19/21 anonim ***** válasza:

18: Nem tudom, neked ki számít jó csajnak?

Belmondóról annyit, hogy szerintem elég "ronda" (nem sértésként).

Hogy ezzel mit akartál kifejezni, azt csak te tudod. Tény, hogy ha jó csajnak tekinted a miniruhás, festett szőke "szilikon" csajokat, ők néha valóban extrém, természetellenes módon kigyúrt, vagy (így) "ronda" fickókkal mászkálnak.

2012. okt. 21. 11:41
 20/21 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszolok
2012. okt. 21. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!