Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hm, pár hete még ferences...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hm, pár hete még ferences szerztes szerettem volna lenni, most meg"nagyon szerelmes"vagyok, érez/érzett valaki hasonloan? 16/F

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok,már ismerkedek is 1-2 csajjal,szerintetek melyik ut lenne a jobb:a papság,vagy majd a párkapcsolat?

2012. okt. 18. 21:26
1 2
 11/20 A.Romanov ***** válasza:
Eretnek aki válogat az egyház parancsai közül. Egy kereszténynek is lehet, sőt jó hogyha van párja, persze a házasság előtti szexet tiltja, de nagyon kevesen vannak akik ezt megtartják itt Európában
2012. okt. 18. 21:35
 12/20 anonim ***** válasza:

Az egyik pap ismerősöm mondta, hogy szerinte hülyeség a cölibátus. Hát vettem észre, hogy úgy gondolja. Pedig katolikus pap, elméletileg nagyon papnak kéne lennie. De hát már új világot élünk. :)

16 éves vagy, még lehetsz pap később amúgy ha akarsz, de én úgy látom az írásaidból csak merő hóbort volt a papság gondolata.

2012. okt. 18. 21:35
 13/20 A kérdező kommentje:
De tényleg szerettem/szeretnék volna pap lenni.
2012. okt. 18. 21:37
 14/20 A.Romanov ***** válasza:
Sok ilyen ismerősöm van aki nem lett pap mert nagyon szerette a nőket. Nehéz döntés ez bizony.
2012. okt. 18. 21:37
 15/20 A.Romanov ***** válasza:
Nem fogod egy este alatt eldönteni, azt tudom garantálni. Valószínűleg éveket fogsz filozni ezen.
2012. okt. 18. 21:38
 16/20 anonim ***** válasza:

tedd fel magadnak a kérdést: tudnál-e egész életedben nő, kapcsolat nélkül élni, minden erődet arra fordítani hogy másokon segíts és Jézus tanításai szerint élni.

Neked kell tudnod erre a választ.

Én fordítva vagyok, évekig szerelmes voltam, kezdetben viszonzottnak is tűnt a dolog de rosszul alakult.

tudom hogy más iránt nem tudnék így érezni, de soha nem lehetünk együtt és egyre jobban vonz az apácaság gondolata.

Egyenlőre még nem döntöttem.

2012. okt. 18. 21:38
 17/20 A kérdező kommentje:
Igazándibol még csak pár hete gondolkozom ezen,de igazad lehet!
2012. okt. 18. 21:39
 18/20 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy még nagyon. :)

Sok pap ismerősöm van, és bizony kevés az olyan, aki soha életében nem volt szerelmes. Ez nem döntés kérdése. A szerelem jön, és a papokat, szerzeteseket sem kerüli ki. Az már más kérdés, hogy a kedves pap enged a csábításnak, vagy pedig erős lesz, és ellenáll. (egyébként ez sok párkapcsolatban élővel is megtörténik. Attól, mert még házas vagyok, megtörténhet velem az, hogy másba szeretek bele idővel)

De neked még nagyon sok időd van azon gondolkodni, hogy mit is tegyél. Próbálj meg sok okos, bölcs emberrel beszélgetni. olyanokkal, akik a papságot választották, és olyanokkal is, akik a párkapcsolatot.

25/n

2012. okt. 18. 21:40
 19/20 anonim ***** válasza:
53%
Legyél református lelkipásztor...
2012. okt. 20. 07:10
 20/20 A.Romanov ***** válasza:
100%
Vagy diakónus, vagy görög katolikus pap. Lehet rítust váltani azt hiszem.
2012. okt. 20. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!