Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mindig egy buszon megyek 1 helyes fiúval a suliba. Észrevettem, hogy sokszor rám néz, de mikor odanézek, elfordul. Már a múlt tanévben is feltűnt nekem és már 4 hónapja ez megy. Én 14, ő 16.2012. okt. 15. 19:54
2/5 anonim válasza:
Tudod ez a nagyoknál úgy szokott lenni, hogy szóba elegyednek egymással :O. Attól függ mennyire vagytok beszariak. Menj oda, bár szerintem nem mersz, ha ő se mer, akkor még újabb 4 hónap múlva is, csak a buszülés mögött bujkálva fogsz lopva ránézni, és aranyosan fantáziálgatni.
3/5 anonim válasza:
Mosolyogj rá! Ha nem látja, mert elfordul, akkor várd meg, míg visszafordul, és akkor mosolyogj!
Ne vágj pofákat.
Ha erre nem megy oda hozzád, akkor még annyit megpróbálhatsz, hogy köszönsz neki, ha elmész mellette, de azért a lényegi kezdeményezést meg kéne hagynod neki.
Ha nem lép, akkor nem tetszel neki annyira, hogy átugorja a gátlásait. :(
4/5 anonim válasza:
Nézzétek még egymást 2-3 évig, aztán hátha egyikőtök felnő, és oda mer menni a másikhoz:D Vagy esetleg menj oda és beszélgess vele.
5/5 anonim válasza:
Aranyos történet! Várd meg a pillanatot hogy egyszer elkaphasd és ülj mellé a buszon és köszönj rá, ha visszaköszön akkor nyugodtan megkérdezheted pl. a nevét (még ha tudod is) és ha örömmel elmondja neked akkor a beszélgetés mehet tovább! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!