Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem. Nem tudom elfelejteni :' ( (?
Figyelt kérdés
Már több mint három hónapja szakítottunk de nem tudom elfelejteni. Már volt másik barátnője, igaz szakított vele és most ő se jár senkivel. Velem többen is össze akartak jönni azóta, de egyikük se tetszett annyira.. És nem értem mert mindegyikük helyes meg aranyos, meg minden. De rájöttem, hogy ez azért van, mert még mindig szerelmes vagyok a volt barátomba. És ez olyan szörnyű, mindenki azt mondja felejtsem el, nem érdemel meg.. És tudom, hogy az eszem szerint úgy lenne helyes, ha elfelejteném. De a szívem szerint KÉPTELENSÉG mert nagyon szeretem őt. Újra akarom vele kezdeni. Mit tegyek? Segítsetek légyszí! Köszönöm2012. okt. 14. 15:45
11/11 anonim válasza:
Szerintem beválik az a technika hogy szedje fel egy másikat és majd vele sikerül elfelejteni, de ha nem akkor mond el neki hogy nem tudtad elfelejteni es szeretted volna ha tudja hátha megjön az esze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!