Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Az exemet nem tudom elfelejteni! Pedig már 2x is lebukott előttem h mással is kavar. Nem tudok rá haragudni csak ideig óráig. Nagyon hiányzik szeretem!
hogy felejthetném el örökre?!
Normális válaszokat szeretnék.
22 éves lány
Teljesen mindegy mit fogunk írni ugysem fogsz hallgatni az emberre! És csak ellenségeskedésnek fogod venni!
De jólvan megírom azért... :)
- Szerintem te szerelmes vagy még bele, vagy másik lehetőség hogy totál zakkant vagy. Más nincs!
A múgy fel kéne végre ébredned, hogy sz@rik rád, és nagyba kiröhög téged és lesz@rja a véleményed és minden más veled kapcsolatos dolgot!
Nem kellesz neki és nem is fogsz!! Az élet nem egy tündérmese, tündérkém!!
De el tudom képzelni hogy vele volt az első szex ő az első nagy szerelem az életedben és akire azt hitted h az igazi....noss....nem!
1. Nyisd ki a szemed
2. vedd észre hogy másoknak is tetszel
3. adj lehetőséget másoknak is
4. rombold le azt a nagy falat amit felhúztál magad elé
5. szórakozz bulizz igyál néha stb
6. minél kevesebbet gubbadj a gép előtt
7. hallgass ránk
8. hallgass ránk
9. hallgass ránk
10. 22 éves lány vagy előtted az élet.
Igen,tudom,szerelmes vagy,és ez teljesen elvakít.Fiatal vagy,és naiv,tisztára olyan,mint én.Mégis,azért megérné megfontolni a kívülállók véleményét,tanácsait,hiszen ők sokkal jobban átlátják az adott szitut,mint az,aki éppen benne van,mert az a személy elfogult.
Szóval,miért is csinálja ezeket a dolgokat az exed?Azért,mert nem érdekled,és azért nem érdekled túlzottan,mert nem szerelmes Beléd.Te viszont az vagy.Tehát ez egy egyoldalú szerelem.Az egyoldalú szerelem meg csak kínokat okoz hosszútávon,semmi mást.Te biztos,hogy ezt szeretnéd?Hogy semmibe vegyenek?Mikor van ezer másik lehetőséged...Fiatal vagy,csinos,szabad.Ráadásul ritka szerencsés vagy,hiszen a döntés a Te kezedben van,hogyan alakítod a sorsodat,másoknak ez sem adatik meg.Te viszont független vagy,és választhatsz.Törekedhetsz a boldogság elérésére,a lehetőség adott.
Az utolsó előtti nagyon jó tanácsot adott...nehogy megbánt majd másokat. Mindenki jól látja a helyzetet, aki válaszolt. Én még annyit tennék hozzá, hogy akkor lehet csak felejteni, ha nem vagy kontaktusban az illetővel. A legjobb, ha kitörlöd a számát, letörlöd mindenhonnan és még látni se látod. Magadban kell lezárni ezt az egészet. Tudom hogy nehéz sajna...:/ De menni fog, mindenkinek sikerül egyszer. És nagyon fiatal vagy még:)
20/l
ismeros szitu:(
Nehez egy nagy szerelmen tuljutni, de ido kell es elfelejted, s mellette szukseg van egy szereto partnerre , aki mindenbe tamogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!