Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem. Nem tudom elfelejteni :' ( (?
igen nekem se mondta meg miért akar szakítani később másoktól tudtam meg h "nyárra nem akart barátnőt".. Csak azt nem értem hogy olyan jó volt együtt az elején, annyi mindent tervezgetett velem, azt mondta, szeret. Olyan fura volt, hogy hirtelen szakítani akart, mintha valaki rábeszélte volna (vagy összejött volna mással, de nem, mert barátnője hónapokkal később lett)..
Egyébként 15 vagyok
Mi is 3-4 hónapja szakítottunk a volt barátommal és egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből(ráadásul mindennap látom is a suli miatt). Nem rég tudtam meg, hogy állítólag a szakításunk után sok lánnyal kavart, egyel meg különösen jóban lett, ami kicsit betett mert nekem meg olyanokat mondott(a szakítás után 1 hónappal újra elkezdtünk beszélgetni facen), hogy nincs új 'kiszemeltje' stb. de ez kicsit komplikáltabb szóval mind1 is. Velem is szintén elég sokan összeakartak jönni utána, de képtelen voltam bármelyikkel is komolyabbra fűzni a kapcsolatot. Annyira hiányzik nekem is, tudom ez rajtad nem segít, de legalább tudd, hogy nem vagy egyedül ezzel. Amúgy nyugodtan írhatsz ha van kedved..szívesen meghallgatom ha esetleg bővebben is elmesélnéd a dolgokat.:)
15/L
7-es vagyok
azt lehagytam, hogy fb-n szakított velem..
Először is miért szakítottatok?
Beszélj vele az érzéseidről, de ne is túl nyálasan, de ne túl komoran. Kérdezd meg tőle, hogy ő mit érez, mit szólna ahhoz, ha újrakezdenétek?
Ha valami jelentősebb ok miatt szakítottatok; fizikailag, lelkileg durva szavakkal bántott; nem figyelt rád eléggé; bunkó volt veled; teljesen lapos volt veled szemben: jobb ha tényleg elfelejted, mert nem érdemel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!