Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöttél össze a pároddal?
Figyelt kérdés
Nem kell beszólni, engem érdekel hogy ki hol ismerte meg a párját, hogyan jöttek össze és miért tetszett meg neki :) Szeretném ha inkább azok írnának akiknek már több mint féléve tart a kapcsolatuk!!2012. okt. 12. 10:45
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Myvip:D aztán kiderült egy városban lakunk meg minden xD
4/8 anonim válasza:
Facebookon ismertük meg egymást de mi sajnos nem lektunk egy városban :) Úgyhogy távkapcsolatnak indult,aztán felköltöztünk mindketten pestre :)
1 éve együtt
22/L
5/8 anonim válasza:
Az unokahugom 14éves volt mikor baromi szerelmes lett a bátyjának a haverjába aki akkor 20éves volt. 2 évig áradozott nekem róla, amikor a bátyja csinált 1 házibulit és hivatalos volt oda ez a srác is. Az unokahugom akkor már ugye 16éves volt és volt akkor már pasija is de mondta, hogy menjünk el a buliba csak nézzem meg a srácot ki az. Elmentünk, piáltunk, megnéztem...helyes volt :) bejött nekem de nem akartam nyomulni mert tudtam hogy az unokahugomnak még tetszik. Mikor a társaság nagy része elaludt 1 éjszakás kalandnak indult és a srác és én lefeküdtünk. Aztán eljött a reggel mindenki lelépet, az unokahugom megtudta mivolt, de nem zavarta, remélte összejövünk. Aztán volt még 1-2 buli ahol összefutottunk de szintén csak szex volt..majd fel vettük a kapcsolatot facebook-on. Dumáltunk, csináltam 1 bulit, ő eljött rá aztán azon a napon össze is jöttünk. 1 hónap járás után már össze is költöztünk. Azóta már 1.5 éve boldogítjuk egymást :)) 20/L 23/F
6/8 anonim válasza:
szalagavató after :D kiszúrtam, ő is kiszúrt. Nem tudom mi vonzott benne... Helyesnek tűnt. Aztán táncoltunk, semmi több nem volt, másnap megtalált facebook-on (valahogy elfelejtettük egymást nevét megkérdezni)nagy nehezen, aztán elhívott forralt borra viccből - aznap vizsgáztam, én meg azt mondtam miért ne. Meglepődött, hogy így belementem, de aztán tettünk egy romantikus sétát a Duna parton és a Váci utcán... Ez után még a kövi randin lesétáltuk az egész Andrássy utat és a végén összejöttünk. Ez tavaly Decemberben történt, azóta is együtt :)
7/8 Synesztro válasza:
25/F Én egy szarul sikerült 3 éves házasságból menekültem éppen meg, már fél éve elvált voltam, amikor a volt nejemmel olyan nézeteltéréseim támadtak, amit sajnos csak a bíróságon lehetett rendezni.:( Szóval bementem egy panasznapra, és épp a folyosón álltam, mikor kijött egy bomba szép hosszú fekete göndör hajú csaj. Rám mosolygott, és már ment is tovább az aktákkal a kezében az irattárba. Direkt megvártam, míg náluk volt üresedés, és hozzájuk mentem be. A csaj volt a leíró. Afféle törvényszolga, jegyzőkönyv vezető.:) előadtam amiért jöttem, de közben sokszor odapillantottam a csajra is, aki mivel 10 ujjal vakon gépelt eléggé sokszor állta a pillantásaimat. Nem szóltunk egymáshoz, e én eldöntöttem, hogy ez a csaj kell nekem, ezért mivel 2 hét múlva vissza lettem hivatva, már tudatosan hozzájuk mentem be (reméltem hogy akkor is ő lesz lent, vagy legalábbis dolgozik, és így ott lesz:)) Miután ténylegesen végeztem az előző alkalommal megfigyeltek alapján már tudtam, hogy ki fog jönni utánam az aktámmal, ezért megvártam, és meghívtam egy cukrászdába, ill. elkértem a tel. számát. Ennek lassan 2 éve, és május óta együtt is lakunk, és iszonyúan elvagyunk mint a befőtt.:) a csajom most 27 ;D
8/8 anonim válasza:
Én egy étteremben voltam pultos, a férjem meg a zöldségesünk :D Eleinte nem tetszett, viszont nagyon aranyos volt, elhívott randira amire persze nemet mondtam, nem akartam tőle többet barátságnál! Azért sem szerettem volna bármit is, mert én 19 ő pedig 35 volt. Egyszer történt h a barátaival beültek oda hozzám iszogatni és becsiccsentettünk, később társultam én is mikor már elvileg bezárt az étterem, és vmi megfogott benne! Mikor legközelebb bejött egy kávéra, meghívattam magam egy randira :D A legjobb randi volt amin valaha csak részt vettem... Azóta van egy 10 hós kisfiunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!