Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen Ajándékötleteitek lennének fiúnak egy éves évfordulóra?
Ő pedig szereti a tetkókat,márkás dolgokat,pizzát,mindenféle édességet,imád hegyet mászni és mindenféle extrém sportot,kreatív játékokat és ügyességieket is, modern zenéket és képeket, szeret vásárolni,szeret kipróbálni új dolgokat,na és persze szeret engem!hirtelen ennyi jutott eszembe!
"IMÁD HEGYET MÁSZNI"
ezt tudod róla és MÁSNAK kell megmondania, hogy menjetek HEGYET MÁSZNI? te ennyire debil vagy? tényleg nem tudsz gondolkodni, ahogy látom...........................
egy új barátnőt vegyél a pasidnak.
akkor miért írtad, hogy jó ötlet, ha tudod, hogy nincs rá lehetőség? :D magadnak mondasz ellent te nagyon okos....
sajnálom a barátod
tényleg nincs csak épp itt áll mellettem :D
és mellesleg én nem ilyen közös képes szarokat adok neki, meg nem is gyakorin kell ötletet gyűjtenem... ;)
igen, nagyon szép kapcsolatunk van :D
amúgy pont most vertem ki neki, szerintem semmi baja nincs azzal, hogy néha idejövök és írok neked :) amin mellesleg ő is jókat röhög, hogy mennyire buta vagy :D
jajj köszönjük szépen :) én is remélem, hogy sokáig együtt leszünk.
bár remélem megérted ha nem viszonozom a jókívánságokat, én remélem a barátod talál egy értelmesebb nőt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!