Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen Ajándékötleteitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen Ajándékötleteitek lennének fiúnak egy éves évfordulóra?

Figyelt kérdés
Képpel kapcsolatos dolgokat és vacsorát ne írjatok,mert azt már előkészítettem,de még szeretnék valami személyeset adni ezek mellé!:) várom az ötleteket!:D

2012. okt. 10. 12:56
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

Ő pedig szereti a tetkókat,márkás dolgokat,pizzát,mindenféle édességet,imád hegyet mászni és mindenféle extrém sportot,kreatív játékokat és ügyességieket is, modern zenéket és képeket, szeret vásárolni,szeret kipróbálni új dolgokat,na és persze szeret engem!hirtelen ennyi jutott eszembe!

"IMÁD HEGYET MÁSZNI"

ezt tudod róla és MÁSNAK kell megmondania, hogy menjetek HEGYET MÁSZNI? te ennyire debil vagy? tényleg nem tudsz gondolkodni, ahogy látom...........................

egy új barátnőt vegyél a pasidnak.

2012. okt. 10. 16:22
 32/45 A kérdező kommentje:
Kérlek szépen! Nem kell másnak megmondania!Én is gondoltam rá!Csak,mint ahogy gondolom te is Magyarországon élsz és tudod,hogy itt nehéz ilyesmit csinálni és neki az itteni hegyek nem jelentenek kihívást,de mindegy!DE úgy látom nem nagyon vagy tisztában a lakhelyed adottságaival! És nem értem mit keresel egy olyan oldalon ahol kérdésekre lehet válaszolni,ha nem is válaszolsz! Előbb gondolkodj el saját magadon mielőtt írsz valakinek!CSak sajnálni tudlak!
2012. okt. 10. 16:59
 33/45 A kérdező kommentje:
Ja és csak,hogy tudd Információ gyűjtésként kérdeztem!Ugyanis ha elolvasod a kérdést és ami alatta van ott le van írva,hogy már van ajándékom,csak még szeretnék valamit mellé!De mindegy!:)
2012. okt. 10. 17:14
 34/45 anonim ***** válasza:

akkor miért írtad, hogy jó ötlet, ha tudod, hogy nincs rá lehetőség? :D magadnak mondasz ellent te nagyon okos....

sajnálom a barátod

2012. okt. 10. 17:32
 35/45 A kérdező kommentje:
Mert jó ötlet!olvasd tovább! A kommentben sem a hegymászás volt a lényeg!De mindegy! Hát én nem sajnálom a tied,mert biztosan nincs!
2012. okt. 10. 17:36
 36/45 anonim ***** válasza:

tényleg nincs csak épp itt áll mellettem :D

és mellesleg én nem ilyen közös képes szarokat adok neki, meg nem is gyakorin kell ötletet gyűjtenem... ;)

2012. okt. 10. 17:41
 37/45 A kérdező kommentje:
Szép lehet a kapcsolatod,ha ott van veled és te nekem írsz!Szegényt csak sajnálni tudom!
2012. okt. 10. 17:44
 38/45 anonim ***** válasza:

igen, nagyon szép kapcsolatunk van :D

amúgy pont most vertem ki neki, szerintem semmi baja nincs azzal, hogy néha idejövök és írok neked :) amin mellesleg ő is jókat röhög, hogy mennyire buta vagy :D

2012. okt. 10. 18:11
 39/45 A kérdező kommentje:
Hát akkor gratulálok megtaláltad a párod!Úgy tűnik összeilletek!Remélem sokáig együtt lesztek!Legalább másoknak nem kell aggódniuk!
2012. okt. 10. 18:26
 40/45 anonim ***** válasza:

jajj köszönjük szépen :) én is remélem, hogy sokáig együtt leszünk.

bár remélem megérted ha nem viszonozom a jókívánságokat, én remélem a barátod talál egy értelmesebb nőt :)

2012. okt. 10. 18:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!