Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjak a barátomnak 1éves évfordulóra?
Figyelt kérdés
Sürgős,két hét múlva lesz,elsősorban fiúk válaszát várom hogy minek örülnétek,és bárkitől már bevált ötleteket,köszi :)2012. okt. 6. 15:53
1/8 Hole Hunter válasza:
Egérutat! :)
Amúgy bármi megteszi, amit saját kézzel csinálsz...azt sokkal többre becsüli, mint a vásárolt dolgokat...sztem.
2/8 VVMMvvmm válasza:
Logikailag az a jó ajándék amire szüksége van.
Próbáld kipuhatolni, hogy vágyik-e valamire.
Van hobbija pl.?
3/8 A kérdező kommentje:
első: :D,igen én is valami általam készítettre gondoltam,csak konkrétan nem tudom,valami ötlet?
2:igen,ez igaz,de úgy konkrét hobbija nincs
köszi a válaszokat :)
2012. okt. 6. 16:14
4/8 anonim válasza:
egy cuki parna , egy polo rajta egy kozos keppel , egy karkoto ami mindig rad emlekezteti , egy album tele kozos fotokkal , en legalabbis valami ilyesmit adnek neki es nem valami olyan targyat ami a hobbyjahoz kotodik mert azt kaphat szulinapra/nevnapra/mas alkalmakkor.
5/8 A kérdező kommentje:
4es:köszi,ezek jó ötletek,még gondolkodom :) karötőt szülinapjára csináltam neki,eddig a párna tetszik a legjobban,de még írhattok,köszi :)
2012. okt. 6. 16:34
6/8 A kérdező kommentje:
ja,és még annyi,hogy valami személyes,egyedi dolgot szeretnék.tavaly karácsonyra pl bögrét csináltam neki,szülinapjára meg karötőt
2012. okt. 6. 16:38
7/8 anonim válasza:
én a páromat egy sexy harisnyatartóban és combfixben leptem meg évfordulónkon. meg vettem habfürdőt a közös fürdőzésekhez:)
8/8 anonim válasza:
En a páromnak anno egy kézzel készített ajándékot adtam. Ami egyszeru volt de szívből jott. Nos,ugye vannak azok a kartyak (nevet nem tudom xd) de van benne a jumbo dáma király asz kártyák ea szerencsémre sopronia volt a kartya es a lartyalapokat egyesével kilyukaszottam es mindegyiknkartyara irtam valamit amit szeretek benne lehet himorosabb is meg komoly is es mikorbezuwlnkeszen voltam két egyforma kulcskarikaval osszefuztem őket :) adtam neki melle egy nagybtabla milka csokit :D nagyon őrült neki mellettem.olvasta el es lattam hogy konny szokott a szemébe 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!