1 éves évfordulóra milyen ajándékötleteitek vannak?
Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 21:26
1/7 anonim válasza:
Te vagy a lány vagy a fiú?
Fiúnak karórát, komolyabb ékszert, lánynak vacsi, színház, mozi.
2/7 anonim válasza:
közös képpel ellátott párna és befújod a parfümöddel vagy gravíroztatsz :))
ezen kívül csinálhatsz egy emlék könyvet,tele rakod közös képekkel/mozi jegy,szárított rózsaszirom(amit tőle kaptál)esetleg írhatsz bele élményekhez fűződő idézeteket
vagy vegyél 5 db lufit,az elsőbe raksz konfettit,másodikba cukorkákat,3-ba pattogatott kukoricát,4-be egy ezüst nyakláncot,5-be semmit.felfújod,és felkötöd vhova.Te adsz neki egy gombostűt,és egyenként hagyod hogy kiszúrja.
De süthetsz neki muffinokat és kirakod hogy : Szeretlek
Remélem tudtam segíteni:))
3/7 anonim válasza:
mikor a volt barátommal félévesek voltunk akkor én egy videót csináltam a közös képinkkel .. tuti siker volt még elis pityeregte magát :') de egy karkötő vagy esetleg olyan üvegkocka amibe egy közös képet .. nem tudom hogy csinálják de szerintem tudod mire gondolok :D meg így nyáron egy finom gyümölcstorta eperből szív a közepére :) de olyan legyen ami megmarad :DD ne parfüm vagy csoki meg ilyenek :D ja és a virágot nem hagyd az üzletbe ;DD
4/7 anonim válasza:
1ev tehat 1kg vasnak szerintem orulne
5/7 facsont válasza:
Megismrkedes? Hazassagkotes? Valas? Mindegyikre valami mast!!
6/7 anonim válasza:
Szerintem ha kaptál tőle egy virágot, és kiszárítottad, akkor ne add neki vissza...az akár sértő lehet...
7/7 anonim válasza:
Az ágyon feküdj mesztelenül rózsaszírmokkal leszorva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!