Sétarepülés évfordulóra jó ötlet? Örülnétek fiúk?
Első évfordulón szeretném páromat meglepni vele,még nem próbálta,de emlitette hogy egyszer szeretné.
Huszonsok éves férfi a párom.
Megfelelő ez vagy gondolkodjak kézzel foghatóbban?Még van időm.
(szexi ruha,és egyéb szexxel kapcsolatos dolgon kivül,sütit is sütök,bár azt egyébként is,együtt lakunk)
N
Egy tipp.. Az urat sose ismertem, de a mehetnék bennem is megvan, bár mostanában mások a terveim...
nagyon szépen köszönöm a linket
Én amit néztem (igaz közelebb),az 10 perc 15ezer 2 főre,sokkal többre jönne ki
De ez amit linkeltél,ez nagyon tetszik,lehet egy hoszitott hétvégével egybekötve lesz:)
Itt fejenként van az összeg.. (Úgy emlékeszem)
Ennyiért nem tudja bérelni a repülőt ennyi időre.
Ő viszont ingyen visz, mert gyűlnek a repült kötelező órái és hát nyilván szeret repülni...
igen,fejenként 12ezer,láttam,de 45 percre annyi
Amit én néztem az 2 főre 15ezer,de csak 10 percnyi
Igen, ez egy szép kis út időben, látnivalóban.
Gép 4 személyes, ebből 1 pilóta, 3 főt úgyis ki kell fizetni, vigyél még valakit..
az már részletkérdés :)
de akkor megfelelő ajándék
Persze..
Azért embere és gyomra is válogatja, mert van az a mondás:
Jobb lent lenni és fel kívánkozni, mint fenn lenni és le kívánkozni..
Szép csendes időt válasszatok, de ebben nyilván segít a pilóta.
Kellemes meglepetést!
Szia,
Én a páromtól kaptam évfordulóra sétarepülést és nagyon tetszett, azóta szinte minden nap eszembe jut.
A setarepules.eu oldalon talált rá a kedvesem, utána néztem és szinte a legolcsóbb itt a repülés. A pilóta is nagyon jó fej volt. Azóta többször vissza is mentünk hozzá, én is ezt adtam ajándékba a páromnak :) szóval csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!