Egy éves évfordulóra valami ötlet/ajándék?
Tudom, hogy az ilyen kérdésekből már Dunát lehet rekeszteni, de azért mégis kíváncsi vagyok pár válaszra, egy évesek leszünk nemsokára a párommal, de nemsok ötletem van mivel lephetném meg, a romantikus vacsora ötlet kilőve, hiszen mindig főzök neki valami különlegeset amikor együtt vagyunk és egyébként sem tartozunk a romantikus pár kategóriába. Valami maradandó emlékkel, vagy ajándékkal szeretném meglepni, de nem bekeretezett közös képpel, vagy képes párnával, nem vagyunk épp az a korosztály:) Előre is köszönöm a válaszokat!:)
24/L
Mi egész nap együtt voltunk, állatkert, kávé, séta, halál szerelmesen, mindenki mást leszartunk magunk körül. Jó volt:)
Bár mi nem vagyunk ajándékozós-pár, utálok ajándékot kapni, főleg ha meglepetés, venni úgyszintén gyűlölök. Nekem túl nagy stresszel jár, hogy mi van, ha nem tetszik neki:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!