Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen Ajándékötleteitek lennének fiúnak egy éves évfordulóra?
Persze ebben igazad van,hogy sokan írnak ki ilyesmit! De én csak ötleteket várok,amik kreatívak esetleg viccesek is! Nem azért írtam,hogy a 85000. legyek csak infó gyűjtésből!
Ő pedig szereti a tetkókat,márkás dolgokat,pizzát,mindenféle édességet,imád hegyet mászni és mindenféle extrém sportot,kreatív játékokat és ügyességieket is, modern zenéket és képeket, szeret vásárolni,szeret kipróbálni új dolgokat,na és persze szeret engem!hirtelen ennyi jutott eszembe!
"Te nagyon el vagy maradva szellemileg. Vegyél neki egy kurv*t, azzal jobban járna, mint vele."
Lehet a tied így gondolja,de az enyém nem!
Hát figyelj! Ezt nem áll szándékomban megosztani veled!
De nem mindenki gondolkozik ilyen módon,mint te!Ha ilyen kérdésekre akarsz válaszolni akkor keress rá ilyenekre! De ajándékötletnek nem normális,amit kiírtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!