Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen Ajándékötleteitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen Ajándékötleteitek lennének fiúnak egy éves évfordulóra?

Figyelt kérdés
Képpel kapcsolatos dolgokat és vacsorát ne írjatok,mert azt már előkészítettem,de még szeretnék valami személyeset adni ezek mellé!:) várom az ötleteket!:D

2012. okt. 10. 12:56
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:

Persze ebben igazad van,hogy sokan írnak ki ilyesmit! De én csak ötleteket várok,amik kreatívak esetleg viccesek is! Nem azért írtam,hogy a 85000. legyek csak infó gyűjtésből!

Ő pedig szereti a tetkókat,márkás dolgokat,pizzát,mindenféle édességet,imád hegyet mászni és mindenféle extrém sportot,kreatív játékokat és ügyességieket is, modern zenéket és képeket, szeret vásárolni,szeret kipróbálni új dolgokat,na és persze szeret engem!hirtelen ennyi jutott eszembe!

2012. okt. 10. 14:02
 12/45 anonim ***** válasza:
Tudod sok ilyen kérdés van, és sok válasz is, ahol van ötlet is...
2012. okt. 10. 14:04
 13/45 A kérdező kommentje:

"Te nagyon el vagy maradva szellemileg. Vegyél neki egy kurv*t, azzal jobban járna, mint vele."

Lehet a tied így gondolja,de az enyém nem!

2012. okt. 10. 14:05
 14/45 A kérdező kommentje:
Igen tudom!De gondoltam van valakinek olyan ötlete,amit még nem hallottam, olvastam!
2012. okt. 10. 14:07
 15/45 anonim ***** válasza:
Elképzelem hogy szexeltek, becsukott szemmel, sötétben, csak misszionárius pózban, mert a többi perverz :D:D
2012. okt. 10. 14:07
 16/45 A kérdező kommentje:

Hát figyelj! Ezt nem áll szándékomban megosztani veled!

De nem mindenki gondolkozik ilyen módon,mint te!Ha ilyen kérdésekre akarsz válaszolni akkor keress rá ilyenekre! De ajándékötletnek nem normális,amit kiírtál!

2012. okt. 10. 14:11
 17/45 anonim ***** válasza:
Szóval igazam van :D háhá.
2012. okt. 10. 14:14
 18/45 A kérdező kommentje:
Hát a te világodban biztos!
2012. okt. 10. 14:15
 19/45 anonim ***** válasza:
Szóval ufó vagy? Hogy más világban élsz? :D
2012. okt. 10. 14:18
 20/45 A kérdező kommentje:
Ugye tudod,hogy ezzel most magadra céloztál,ugyanis a normális Emberek nem gondolkoznak így!Szánalmas vagy! Fordulj orvoshoz!
2012. okt. 10. 14:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!