Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az nagy hátrány ha egy sráccal minden rendben de boldogtalan?
Figyelt kérdés
Azt mondják jól nézek kih jóképű vagyok,az egyetemen is sikereim vannak,vannak jó üzleti kapcsolataim,pénzt keresek,sok mindent megengedhetek magamnak,jó ruhákat vehetek,van lakásom,sokat utazhatok külföldre is,jó családból származom,büszke lehetek az őseimre...Ez a felsőközéposztálybeli "gondtalan" nagyvárosi élet eléggé hideggé,és talán sznobbá tett.-.- Pedig vannak barátaim,sokfelé eljárunk,és kapcsolataim is voltak már,de valahogy mindet egyfajta hideg felszínesség jellemezte. Meg úgy alapvetően úgy állok a világhoz mint egy hideg jégcsap,mintha be lennék fagyva. Még sosem éreztem szerelmet senki iránt,max az ösztönök irányítottak. Persze társaságban feloldódok,és jókat tudok nevetni,sokat szoktam nevetni. De nemvagyok boldog,megvan mindenem,de mégis azt érzem,h valami hiányzik,ürességet érzek magamban. Nem tartom magam se jó embernek,se rossznak,inkább olyan semleges hidegség jellemez,mintha jégből lenne a szívem.2012. okt. 9. 13:33
11/12 anonim válasza:
Hiányzik valami, ami betöltené az ürességet. Az első lépés, h észreveszed, és akkor talán nem szerekkel, kicsapongásokkal pótlod.
Hm. Beleszülettél valamibe, úgy élsz, ahogyan azon szabályok szerint élni kell, esetleg folytatsz valamit, amit más elkezdett. Ezeket nem is lehet eldobni, sőt meríteni kell belőle, de hozzá kell tenni a saját részt is. Valamit, ami te vagy. De ebben legfeljebb segíteni tudnak neked, mert ezt a valamit neked kell megkeresned, csak te tudhatod, h mi lesz az.
12/12 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, csak lány. Szerintem részben az egyetem miatt alakult így. Annak legalábbis aki komolyan veszi, nem túl sok ideje marad mellette. Akit a szülők jobban tudnak támogatni, azok megengedhetik maguknak, hogy ráhúzzanak néhány évet és közben jó sokat bulizzanak.Ahol a szülők kevésbé tudnak beszállni, ott ez nehezebb. De szerintem, ha egyszer mi is leszünk tényleg szerelmesek, akkor végre a párkapcsolat mindennél fontosabb lesz, és kiegyensúlyozott , boldog életünk lesz. Legalábbis én ebben hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!