Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti kivel kezdenétk szívesebben? Egy elvált gyermekes anyukával vagy pedig egy egyedülálló nővel? Hátrány nektek a gyerek vagy sem?
Én ugyan nő vgayok, de a férjem mindig is hangoztatta, hogy nem kezdene gyermekes nővel. Azt mondta, nem tudná más férfi sarját szeretni.
Most, hogy már van gyerekünk, megértem, miért mondta. Nagyon-nagyon, őrülten kell szeretni valakit ahhoz, hogy elfogadd gyerekestől, exférjestől stb.
Nagyon szerelmesnek kellene lennem ahhoz, hogy egy gyermekes anyukával kapcsolatban legyek.
Lényegében arról van szó, hogy nem szeretném más gyermekét nevelni, az anyuka a gyermeke apjától elég kevés esetben tud normálisan elválni. Illetve a gyermek egy örök kapocs köztük életük végéig, akárki akármit mond.
Én viszont egy olyan családra vágyom ahol a nőnek tényleg csak a saját gyerekünk és én jelentem a családot, mindenféle más kötelék nélkül.
31/F
Hátránynak hátrány, de nem akkora, h ne találjon valaki párt. Nem 1 olyan ismerősöm van akinek nem egy hanem 3 és 5 gyerekkel talált párt! 3 gyerekes férfi az 5 pedig nő. Párom szüleinél is volt egy nagylány az apa részéről mégis összejött az én szívem csücske!
Szüleim szomszédja is elvált 1 gyermekes hölgy és Ő is talált párt 1 éven belül. Sokszor láttam a pasit a nő gyerekével egyedül, játszott vele, sétált. Azóta már nagy lett a csávó, de én nem azt láttam, h ez akkora hátrányt jelentene. Először biztos rossz a másiknak, h a gyerekhez is alkalmazkodnia kell, pl randinál, de belerázódnak és sokszor nagyon megkedvelik az "idegen" gyermeket.
24/N
A kérdés nem jó, mert a válasz egyértelmű. Mindenki egy egyedülállóval kezdene szívesebben, mindenkinek hátrány valamilyen szinten egy gyerek.
De a gyerek csak EGY dolog ezer más között, és nem kizáró ok (mint ahogy azt sokan itt írni fogják, mert még nem tapasztaltak eleget az életben, de 10-15 év múlva már lehet máshogy gondolják majd ők is)
Csak a nő ne hitesse el magával, hogy ez mekkora hátrány, ő így már nem kell senkinek (sajnos a többség így áll hozzá), mert akkor nem akar majd ismerkedni, vagy lejjebb adja a szintet, vagy ez a kisugárzás jön majd belőle, amitől menekülnek a férfiak.
Egy jól működő kapcsolatban a problémák simán áthidalhatók, jobban, mint egy 'külső' gyerek nélküli rosszul működő kapcsolatban. Szóval szerintem nem ezen múlik.
Egy egészséges önbizalommal rendelkező, vonzó nő, aki éli a saját életét(munka, család, barátok, szórakozás), és nem azon sopánkodik, hogy egyedül maradt egy gyerekkel, azért ugyanúgy odáig lesznek a pasik, mint egy egyedülállóért. Láttam erre jó pár példát a környezetemben.
F
mivel nekem nem lehet gyerekem
így ha családot szeretnék akkor vagy egy gyermekes nővel kezdek vagy sperma donor vagy örökbe fogadok
de mindenképpen szívesebben alakítanák ki kapcsolatot egy érte nővel aki tudja mi fán terem a család még akkor is ha lehetne saját gyerekem
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!