Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Ti kivel kezdenétk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti kivel kezdenétk szívesebben? Egy elvált gyermekes anyukával vagy pedig egy egyedülálló nővel? Hátrány nektek a gyerek vagy sem?

Figyelt kérdés
Ha igen miért hátrány hogy nem a saját gyereked?
2012. okt. 2. 11:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nyilván egyedülállóval kezdenének szívesen,de egy érett pasi aki megszerette a másik felet elfogadja a gyereket persze nem szereti majd úgy mint a sajátját,de tudja szeretni. Nekem 6 éves koromban lett nevelőapám először nem volt felhőtlen a viszonyunk,mivel nem szerettem mert biztos fájt hogy nem az apámmal van anyám és ő se tudta kezelni a helyzetet,de aztán idővel jóba lettünk,nem mondom hogy olyan a kapcsolat mintha az apám lenne,de jól el vagyunk hülyéskedünk és szeretem is,és már hiányozna ha nem lenne! 18/L
2012. okt. 2. 17:09
 12/18 anonim ***** válasza:
65%
egyedülállóval!!! nem az izgat, hogy kinek a gyereke hanem , hogy gyerek ....
2012. okt. 2. 18:56
 13/18 anonim ***** válasza:
47%
Zabigyerekre nem dolgozom.
2012. okt. 3. 20:02
 14/18 anonim ***** válasza:

No sokáig úgy gondoltam, hogy ha szeretek valakit, akkor elfogadom őt mindenestől. Illetve mivel 43 éves vagyok és az eddigi kapcsolataimból nincs gyerekem, így adott esetben egy "családot is kapnék".

Igenám! De sorra rendre dőlnek meg az elképzelések. A gyermekes anyukák még a randi idejére sem tudják picit elengedni ezt a szerepkört - tisztelet a kivételnek. Nem azt mondom, hogy az anyaságot háttérbe kellene szorítani, sőt tisztelem s felnézek rájuk, amiért elkötelezettek, de sajnos sok esetben tapasztaltam erős aránytévesztést.

Első randi után már "dobjál már el minket a gyerekekkel" ide vagy oda.

Aztán volt már randi cipőboltban sétálva is, amikor mutogatta, hogy milyet fog venni a fiának.

De mondom: semmi baj azzal, ha büszke a gyerekére és gondoskodik róla. De ahogy mi pasik belecsúszhatunk az illetlenség csapdájába, ha örökké az autókról beszélgetnénk, ugyanígy javaslom a hölgyeknek, hogy az anyaságbéli megszállottságukat arra a kis időre picit csökkentsék le. Már ha szeretnék nem elüldözni a pasit.

Úgyhogy perpill én a gyermektelen nőkre szavazok, vagy azokra, akiktől már kirepült, mert elég nagy.

A gyermektelen korosabbakkal meg a kapuzárási pánik a nagy probléma. De talán még mindig a legkevesebb.

2015. aug. 18. 11:09
 15/18 anonim válasza:
Soha többet gyerekes anyukával! Kétszer volt kapcsolatom gyermekes anyukával, de borzasztó...én mindig csak második lehettem, 1000 szeretetet adva a nőnek, alig kaptam viszont valamit. A gyereküket tudják csak igazán szeretni, senki mást és tele vannak keserüséggel, megbántással, állandoan fáradtak es szidják a gyerek apját...kinek van ehhez kedve?
2018. jan. 3. 22:26
 16/18 anonim ***** válasza:
soha gyerekes nővel nem szabad kezdeni. ámen
2018. júl. 19. 19:54
 17/18 anonim válasza:
Nagyon nagy bűn kikezdeni egy elvált anyukával. Én sosem tennék ilyet, de a környezetemben mindenki ezt csinálja. Sajnálni lehet őket emiatt.
2021. nov. 24. 09:55
 18/18 anonim ***** válasza:

Korosztály- és személyiségfüggő. 25 évesen volt egy 25 éves, de kétgyermekes anyuka barátnőm egy évig. A fenti tipikusságokat hiánytalanul hozta, egy évet se voltunk együtt.

Ellenben ismerek olyan 40-50 éves embert, aki párkapcsolatra lépett egy huszonéves gyerekű nővel és ott már felnőtt emberek együttműködéséről van szó, náluk működik. Olyannyira, hogy a pár szétment, de a huszonéves fiú a kvázinevelőapa boltjában dolgozik a mai napig.

2021. nov. 24. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!