Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az nagy hátrány ha egy sráccal minden rendben de boldogtalan?
Attól függ, mit szeretnék tőled. Ha párkapcsolatot, akkor bizony hátrány lenne a ridegséged. De azt hiszem, ha szerelmes leszel, akkor ez változni fog.
Egy felszínes ismertségben nem zavarna, de egy dologban mégis. Jó eséllyel lenéznél engem. Ilyen barátok meg nem kellenek.
1. Vagyok. Régen talán(?) kicsit én is olyan voltam, mint te. Engem épp a "csóró és vidám" fiúk változtattak meg. :)
Talán veled is így lesz! :)
Gondolom a kapcsolataid is csak felszínesek, így unalmas lehet az élet. Lehet a magánéletedben is félsz belemélyedni egy-egy ismerkedésbe, ezért a szerelem is elkerül.
Igen, azt a jeget kell, hogy majd valaki felolvassza. :)
De lehet, hogy inkább magadnak kell elkezdened, hogy szerethető legyél.
Pl. Tehetnél néhány dolgot önzetlenül, minden nyereség nélkül, és ez már megdobogtatná a szíved.
Ezzel csak az a baj, hogy bár lenne bennem olyan, hogy na majd akkor én leszek az, aki boldoggá teszi, csak sajnos ez nem igazán szokott bejönni (láttam már rá példát).
Szerintem elöbb magadban kéne rendet tenni, mert különben rámehet egy kapcsolat, akármennyire szeretitek is egymást.
Persze elképzelhető, hogy pont egy kapcsolat oldaná meg a helyzeted, de jobb, ha egyedül is boldog vagy, nem pedig függsz valaki mástól.
Sztem egyedül te tudsz ezen valtoztatni. Gondold at, hogy mi az, ami zavar, amit maskepp akarsz csinalni, es csinaldd maskepp. Keress magadnak hobbit, probalj ki uj dolgokat, jarj olyan közegbe, ahol nem a te "fajtad" van (ertsd jol).
Keress valamit, ami boldogga tesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!