Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy születnek párkapcsolatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy születnek párkapcsolatok?

Figyelt kérdés
Hogy ismerkednek az emberek? Én egy fiú a Marsról, fogalmam sincs ezekről. Ideje lenne már, lassan 24 leszek. Igaz, hogy már nem sokáig fogok élni, de akkor is! Érdekes lenne, lett volna, megtapasztalni a szerelmet. Amikor tényleg számít valaki. Az ölelésben, érintésben! Talán ezért élünk valamennyien.

2012. okt. 6. 19:09
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Mi volt a hiba? Jó kérdés. Talán nem tudtam elég nyitott lenni. Nem tudom. Valami ilyesmi. Vagy azt hitték rólam, hogy tartós párkapcsolatban élek. Végül is ez igaz, de még én sem tudhattam. Mert ez álomszerű.
2012. okt. 6. 19:48
 12/22 A kérdező kommentje:

Mit tuduk egymásról? Semmit, nem is akarunk.

http://www.youtube.com/watch?v=SHybrMAA_HA

2012. okt. 6. 21:01
 13/22 anonim ***** válasza:

Én mág pár évvel idősebb vagyok, persze 30 alatti pali, és én nekem sincs lövésem se róla, mi fán terem az udvarlás. Kinézetemmel elégedett vagyok, de a nőkhöz egyáltalán nem értek, amelyik leszólít, ahhoz is csak tőmondatban tudok valamit makogni, annyira frusztráltan , zavarban érzem magam, vagy ha nem akkor meg egyáltalán nem tudom, mi a fészkes fenét kéne hozzájuk szólni. Annyira semmi beszélnivalóm nincs a nőkkel, csak hágnám őket de nagyon! Ez az én problémám. Beszélgetés nélkül, anélkül, hogy szimpátiát tudnál kelteni benne lelki síkon, rendes lánynál esélyed sincs, még ha kinézetre optimális vagy, akkor sem. Kiismernek, és hagynak a fenébe.

Párkapcsolatok általában jókor vagy jó helyen szituációkból jönnek létre, általában 10 emberből 7 nek szokott egy év alatt egykét ilyen szituáció akadni, és azok meg is tudják ezt a lehetőséget ragadni, és képesek felszedni a nőt. A maradék három meg lúzer, és elszalajtja mindig.

Valami olyan közeg, valami olyan rendkívüli esemény, szituáció adódik ,amikor a nő könnyen megközelíthető, nincs zavaró tényező /pl a sleppje éppen nincs a közelében egyik sem/ így nem beszélget vele épp senki, csak rád tud figyelni, valami olyan téma adódik, és abból máris ki lehet indulni. Én az ilyen vadidegeneket leszólítani a közterületen mutatványnak nem vagyok híve, kevesen szoktak így szerintem.

Az a baj, hogy nincs általános sablon rá,hogy hogyan csináld. Minden eset más, minden nő tartozik bizonyos kategoriába, hogy mik az elvei, mi az ideálja, mik az elvárásai, a stílusa satöbbi, és jókor kell lenni jóhelyen, hogy összeegyeztethető legyél vele. Szinte lehetetlen.

A nőzés tudománya meg egy tanulható készség, csak azok az emberek, akik zárkózottak, depressziósak, keveset vannak emberi társaságban úgy, hogy szólnak is a körülöttük lévőkhöz,beszélgetés szinten, nem csak jelen vannak valahol, azok nem kommunikálnak, nem alakul ki ez a készség bennük arra, hogyan kell társalogni egy nővel, milyenek is ők, mit várnak el tőled, mit kell mutatnod magadból, nem alakul ki benned a rögtönzési képesség sem, az, hogy tudj témákat felhozni, eleve tudni kell egy csomo ilyen blblblabla baromságot, ha elakad a duma és satöbbi. Nagyon bonyolult, sok éves gyakorlással, sok társaságba járással, bulizgatással szokott a tini emberekben ez kialakulni, és 20-on éves korukra már képesek rendesen párkapcsolatra. Az olyanok mint én, aki rohadtul nem foglalkozok magamon kívül senkivel, mert egy önző tetű vagyok, bennem nem alakult ki efféle képesség, és egyszerüen le vagyok blokkolva, nem tudom mit mondjak egy nőnek. Ezért hagyom a fenébe az udvarlást, és inkább fizetek a szexért, az a könnyebb út, meg amúgy is főleg a szex érdekel, arra meg jó az.

Ha vágysz barátnőre, hidd el ugyanolyan mocsok érdekviszony, mintha fizetsz a szexért, csak itt nem pénzbeli, hanem "nem vagyoni szolgáltatással" fizetsz a punciért, azzal hogy pitizel a nőnek, azzal, hogy viszed ide oda, személyiségeddel szórakoztatod és satöbbi. Ha nem elégíted ki az igényeit, akkor kiunja a pfád, és mehetsz amerre látsz. Ennyit ér a párkapcsolat őszintén.

Ha nagyon akarsz egy ilyet, akkor olvasgasd az Anita mondja rovatot a melleslegen, hogy hogyan is szedj fel egy nőt meg mire figyelj. Én mire végigolvasgattam, hogy csak mikre kell odafigyelni, majdnem eret vágtam! qva bonyolult! Jó gyakorlást kívánok!

Ha meg csak feszengsz, vizsgadrukként fogod fel az egészet ahelyett, hogy képes lennél ellazulni, akkor mondj le a párkapcsolatról, mert ez így nem megy. Én is elfogadtam, hogy belül selejt vagyok, és nekem ez nem megy. Olyan mint átvitté értelemben akinek tériszonya van, az nem vágyik megmászni a Mount Everest csúcsait, pedig gyönyörű lehet onnat a kilátás, nem hétköznapi esemény.

2012. okt. 6. 22:28
 14/22 A kérdező kommentje:

Elgondolkodtatott, amiket írtál utolsó válaszoló. Bár én nem a szexre vágyom, elsősorban, hanem sokkal inkább arra az összetartozás élményre, amit a szerelem adhat. Lehet egy kicsit szentimentálisan hangzott, de így érzem. Sajnos mindig csak részemről volt ez a vonzalom, nem viszonozta eddig senki. Habár, valaki azért igen. Nagyon is! Az Ég küldötte, az egyetlen lány, akiről gyakran álmodom. Tér és időn kívüli angyal.

Valahányszor lehunyom a szemem, megjelenik előttem. Ha Ő nem lenne, már megöltem volna magam.

A gyakorlati életben, az úgyn. valóságban, sajnos sose értettem szót a nőkkel, lányokkal. Bár, mostanság igyekszem lazábbra venni, spontánabbnak lenni. Elég nehéz, mert túlságosan zárkózott, és introvertált vagyok, de szeretnék kilépni magamból. Tudom, hogy ez egyszer sikerül majd, teljes mértékben. Mindenesetre rajta vagyok, amennyire csak tudok.

Egyébként biztos vagyok benne, hogy neked is vannak jócskán tartalékaid, és nem csak pénzért feküdnének le veled. Próbálj valahogy másképp közelíteni ehhez, és nem problémaként kezelni. Legalábbis nekem így jött le, az írásodból.

2012. okt. 7. 21:03
 15/22 anonim ***** válasza:

Jah, te tudom ki vagy. Te vagy, akitől szoktam itt kérdezni, hogy élsz-e még ugye? Az öngyilkosjelölt is te vagy, annak van ilyen behunyt szemű angyalkája :)) Ne vedd gúnynak, csak kicsit viccesen írod ezt a dolgot. Nem tudom egyébként lazán venni a dolgot, mert ilyen a személyiségem. Nekem a személyiségemmel vannak a gondok. Felém közeledett már több lány is, de nem tudtam viszonozni ezt. Ez van. Ezért gondolom a pénzes verziót, mert ott csak fizetsz, és dugsz. Ennyi elég. Neked jó, hogy ez az összetartozás vágy van benned, mert gondolom neked vannak ötleteid, hogy mi a fenét lehet egy nővel a szexen kívül csinálni még, de nekem nincs. 20 percig úgy bezélgetni egy nővel, hogy még érdekes és ne erőltetett legyen a kommunikáció, az is egy pokoli nyűg számomra ,nemhogy heteken, hónapokon, éveken akár évtizedeken át együtt lenni vele. Nekem ez nem megy. Bőven elég hétvégente egy jószituált örömlány és kész. De kinek mik az igényei ilyen téren változó.

Aztán ne öld még meg magad ! Én el tudtam halasztani még egy ideig. Még vannak célok.

2012. okt. 7. 22:58
 16/22 A kérdező kommentje:
Ja, én voltam az, de már nem szeretnék meghalni. Legalábbis mostanában nem így gondolom. Ami a személyiséget illeti, írtad, hogy ilyen a személyiséged. Nem hiszem, hogy bármilyen is lenne. Talán nincs is személyiséged. Legalábbis szerintem senkinek sincs személyisége. Illetve úgy véljük valamennyien, hogy van. pedig nincs. Az önazanosulással vannak leginkább gondok. Ha túlságosan elmerülsz egy bizonyos általad vélt problémakörben, és sablonos megoldásokban. Ez sajnos a legtöbbünket érinti. Annyira elhiszünk bizonyos dolgokat, hogy személyiséggel rendelkezőnek, tehát valamilyeneknek képzeljük magunkat. Pedig semmilyenek vagyunk. De milyen nehéz semmilyennek lenni! Arra törekszem.
2012. okt. 8. 13:41
 17/22 A kérdező kommentje:
Ja és párkapcsolatra célozok, nem távkapcsolatra. Mert a kettő egész más, ezt én is tudom, még ha hülye is vagyok.
2012. okt. 28. 15:42
 18/22 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, őszinte leszek.

Ameddig ilyeneket írsz, és letargikus életérzés itatja át a szavaid, nem hinném, hogy egy lány is szóba állna veled párkapcsolati szempontból.

Ezen viszont tudsz változtatni, bár nem könnyű.

2012. okt. 28. 16:04
 19/22 anonim ***** válasza:
Bárhol és bárhogy lehet ismerkedni, egyszerűen jön magától. Vonaton, utcán, sorban állás közben, közös ismerősök bemutatása által, iskolában, munkahelyen, rendezvényeken, utazásokon... millió helyzet van, estig sorolhatnám. Nem érdemes rágörcsölni. És mi az, hogy már nem sokáig fogsz élni? Ez most valami sajnáltatós kamuszöveg?
2012. okt. 28. 16:05
 20/22 A kérdező kommentje:

ma 16:04

Nem értem miért lennék letargikus? Hiszen a nagyobb bajom, hogy túlságosan komikus vagyok, ráadásul vicces is. Szóval ez nem gátolhatja nálam egy semmitmondó, új, reményekkel teli párkapcsolat kialakulását. Most is szerelmes vagyok, bár még nem beszélgettem a lánnyal. Még ha ez nem is szerelem, hanem rajongás.

2012. okt. 28. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!