Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy születnek párkapcsolatok?
most komolyan! Eddig hol éltél? Elzárva a külvilágtól a szahara közepén egyedül??
Azért ez így nagyon alap és hülye kérdés...hogy születnek...:)
2 ember kell hozzá 1 nő + 1 férfi, azok találkoznak valahol megismerkednek randizgatnak majd szex szerelem
"hozza a postás..."
Dehogy! A gólya hozza... XD
boy likes girl + girl likes boy = sex
na de komolyan.. keress valakit, akit szeretsz inkább akarj találni valakit, aki viszont szeret és már nem is lesz szükséged kérdésekre.
Nem értem. Csak kíváncsi voltam az emberek szociáls hozzáállására. Mondtam, írtam, hogy semmit sem tudok erről. Azt tanácsolod, hogy legyek őszinte? Ő szinte őszinte. Hát, igen. A párkapcsolatban valami ilyesmi kell. Vagy egyáltalán a kapcsolatokban? Valószínű.
Isten tudja. Mennyit próbálkoztam én! Sokat? Na ja. Legalább 23X, 24x is minimum. Ezek meg? Elutasítottak.
Jó,most nyilván úgy tűnik, hogy elcsüggedtem, illetve, hogy mesüge vagyok. Dehogyis! Csak józanul felmérem a lehetetőségeket. Minden rendelkezésünkre áll, ebben a kérdésben. Elmúltam 23. Fiú vagyok. Prostituálódott nőszemélyek igénybe vételére sose vetemednék. A szexualitás nem hiányzik. Maga a hölgy társaság hiányzik, ami a másik megismeresében merül ki. Ez az egy. A törődés, amíg élek. Ha valakinek tudok segíteni. Ez a lényeg.
Mit tud bárki a szerelemről? Semmit. Semmit sem tudunk. És sem lehetek szakértő, ebben a kérdésben. Én nagyon nem srácok, lányok.
http://www.youtube.com/watch?v=aNzCDt2eidg
Szóljék e dal bármerre evezünk az élet zavaros vizein.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!