Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret vagy nem szeret?
Több mint két éve ismerjük egymást. Másfél évig jártunk. Az elmúlt félév alatt sem telt el nap, hogy ne beszéltünk volna, de szinte még olyan hét sem, hogy ne találkoztunk volna. Szeretjük egymást, de ő nem szerelmes. Ő még ismerkedni akar, még csajozni. Úgy érzi, hogy valami hiányzik belőlem, ami az igazivá tehetne.
Az elmúlt fél év alatt volt, hogy voltunk köztünk szex, volt, hogy megpróbáltunk csak barátok maradni. Most lassan hat hete nem feküdtünk le egymással, és harmonikusabb a kapcsolatunk mint előtte. Hetente többször találkozunk, van, hogy csak egy ebéd erejéig, mert másra nem lenne időnk, de akkor is összefutunk. Együtt alszunk, mert szinte csak az éjszakák maradnak nekünk. Átölel az utcán, és úgy sétálunk, de a kezemet már nem akarná megfogni. Szájra puszik is vannak, de a csók már sok. Ha épp nem együtt vagyunk akkor is megtaláljuk a módját, hogy beszélni tudjunk.
Én nem értem. Mi ez?
23L
(F24)
és még azt hagytam ki, hogy megőrül értem. Állandóan bókolgat és simogat és csókolgatja a nyakam. Csak rajtam múlik, hogy nincs köztünk most éppen szex.
De hogy meddig bírom az egy másik kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!