Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret vagy sem? Nem akarok erre feleslegesen várni.
Én vagyok az első kapcsolata,pedig már nem fiatal.(majd' 30 éves). Kedves, ám kissé különc, gondolom emiatt nem csajozott eddig,mert amúgy minden rendben van rajta,nem csúnya,nem buta, jó munkája van, érdekes hobbijai.
Ha együtt vagyunk általában minden jó,nagyon kedves figyelmes és gondoskodó, de ha nem, akkor kicsit furcsa. Nem keres,csak ha a legközelebbi találkozót akarjuk megbeszélni,régen kibírt 3 napot is mielőtt jelentkezett, de mióta rászóltam,hogy azért adjon valami életjelet,azóta ha nem találkozunk üzen valamilyen módon hogy milyen volt a napja. A hobbijai miatt gyakran utazik,de szemlátomást ilyenkor nem hiányzom neki annyira, mint fordítva. Lehetséges,hogy nem vesz komolyan? Nem hinném hogy másik nő lenne a dologban,ha eddig nem sikerült becsajozni, akkor pont most tenné...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!