Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ne mondta túl korán, hogy szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne mondta túl korán, hogy szeret?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, még sosem volt barátom, de most van. És én tényleg szerelmes vagyok belé. Már régóta ismerem, több, mint 2 éve, de csak most jöttünk össze. Sokat lógtunk együtt, de hivatalosan nem mondta, hogy járunk, és miután megkérdezte tőlem, hogy járunk-e, kimondta, hogy szeret. 2x vitt randizni, már sokat smároltunk, és tényleg nagyon boldog vagyok. De mindig olvasom, hogy a pasik nehezen mondják, hogy "szeretlek". És ő nekem a 2. randin mondta. Sokszor. Én először nagyon meglepődtem, mert nem számítottam rá, hogy kimondja. Én is mondtam neki, mondta, hogy szereti tőlem hallani. De most kicsit megijedtem.
2012. szept. 27. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Ettől ne ijedj meg az hogy nem sok pasi mondja ki attól még vannak olyanok akik mondják. Evvel csak azt mutatja ki amit érez, lehet már régóta így érez és most végre kimondhatja
2012. szept. 27. 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:
en is azt olvastam hogy a fiuk nehezen mondjak ki a szeretlek szot , viszont nekem eddig ket komoly kapcsolatom volt es mindket srac hamar kimondta amit erez. lehet nem epp ket randi utan viszont ha jol emlekszem akkor egy hettel azutan hogy osszejottunk. de szerintem ez szemelyisegtol is fugg.
2012. szept. 27. 19:21
 3/5 A kérdező kommentje:
De azóta nem keresett :(( Nem tudom, hogy működik ez a barátnő-dolog. Én ráírtam facebookon tegnap, hogy hiányzik nagyon, írta nekem, hogy: te is. De sajnos, el kellett mennie. Szombaton találkozunk egy összejövetelen, de félek, hogy valami baj történt, és nem akar látni :(
2012. szept. 27. 19:22
 4/5 anonim válasza:

Én a barátom 1éve ismertem amikor összejöttünk, és életemben akkor láttam először:)) Már aznap este, az első csók után azt mondta, hogy szeret:)

Szerintem nem baj ez, mi azóta is együtt vagyunk, ennek már egy éve, és még mindig sokat mondja:)

Gondolom a te barátod sem "tudta már magában tartani", ezért mondta viszonylag hamar:))

18L

2012. szept. 27. 19:24
 5/5 anonim ***** válasza:
na az mar kicsit furcsabb hogy azota nem keresett :( de ez meg nem biztos hogy rosszat jelent. nincs amiert ne akarjon latni. varj ameddig talalkoztok akkor majd lathatod szemelyesen azt ahogy reagal a dolgokra. de probalj meg ne rosszra gondolni.
2012. szept. 27. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!