Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? (többi lent, FIÚK...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (többi lent, FIÚK TITEKET IS KÉRDEZLEK, FŐLEG TITEKET)

Figyelt kérdés

Lány vagyok.Kamasz(ez eddig is sok,tudom).Nem vagyok ronda,gondolom,a fiúk nem szaladnak el előlem és jóval több srác a haverom,mint lányok.

Egy fiú...ó de cuki!Minden tök zsír volt,összejöttünk(2 hét alatt)Találkoztunk és a második randi végén,hagytam,hogy megcsókoljon.Minden tökéletes volt.Minden.

Majd egyszer csak megváltozott.Húzódott már nem nézett a szemebe.Ki kellett belőle húznom,hogy szakítani akar.Meg is tette.A facebook-on.Nem merte a szemembe mondani,és szerintem ezért GYÁVA.Ezt nem mondtam meg neki,mert szerintem ő a legjobb fiú a világon.Fogalmam sincs miért szertettem bele ennyire,mivel nem is egy szépség.A szakítás oka az volt,hogy:Ő nem tud senkivel sem kapcsolatban élni.

Szerintem megcsalt,de ezt egyik lányon sem látom.Semmi szívecske és egy suliban járunk,mindig látom,hogy egyedül megy ki és be a suliba.MIÉRT HAGYOTT EL,MINDEN SZÉP VOLT!?

2012. szept. 23. 20:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Azt nem tudjuk miért hagyott el.csak következtetéseket tudunk.

1 valóban megcsalt

2 nem kapott meg elég gyorsan

3 nem is szeretett,csak játszott veled

2012. szept. 23. 20:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Te, a 10 éves kor az még nem kamasz. Azé mondom mert az írásmódodból nagyon arra felé hajazol.

Semmit nem tudsz tenni. Ő szakított, az okát is elmondta, vagy kamu vagy nem, vagy elhiszed neki, vagy nem... Ha akar valamit majd lépni fog, de erre kevés a chance.

2012. szept. 23. 20:32
 3/7 Gyakori Ferenc ***** válasza:
Az átkozott kamaszkor. Több ezer oka lehetett rá, lehet megcsalt, lehet csak simán rájött, hogy nem szeret, báármi ... Tudom ez közhely, és szar szöveg, de fel a fejjel, lesz jobb :) Most vagyok túl egy szakításon, meg tudlak érteni, de magamnak is ezt magyarázom... Lesz jobb. :)
2012. szept. 23. 20:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Mindenki kihagyja azt a dolgot

Hogy szeretett volna barátnőt, de rájött hogy még nincs kész egy kapcsolatra, vagy még sem akar egy kapcsolatot

Saját tapasztalat

f/20

2012. szept. 23. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Mit tegyél? Lépj tovább. Ennél többet nem érdemel a sztori.
2012. szept. 23. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Inkább nézzél magadba! Szerintem ahogy megismert egyre jobban kiábrándult abból a nagyképű pofádból. És igen, a pasik egy része gyáva. Gyáva a szemedbe mondani ha szar vagy, inkább lelécel úgy hogy nem bánt meg, hanem inkább magát járatja le.
2012. szept. 24. 16:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Oda ne rohanjak, mennyire önfeláldozóak a pasik. Egy színvonalas "legyünkbarátoknemmiattadhanemmiattad" szövegre sem telik már?
2012. szept. 24. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!