Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak le akar fektetni?
Már régebb beszélgetek vele és tegnap szorosabbra fuztuk a kapcsolatunkat. Azután elkezdett nekem a szexrol beszélni( hogyha egyutt lenénk azért szeretném azt is...o irta.) Persze ez jogos de nem az elso honapkban. De hozzáfuzte hogy nemlenne lényeges ha én még nemszeretném, de azért jo lenne.Nemtudok kiigazodni rajta. 15L 18F
Nemtudok ki igazodn
Teszteld!
Mond neki azt, hogy te szűzként akarsz meghalni. Ha tényleg szeret, akkor nem fogja érdekelni, és beéri a plátói szerelemmel. Ha csak a szexért van veled, akkor rögtön szakít veled. Ha nem hagy ott, és javasolja, hogy gondold át, akkor valószínű, hogy a szerelmet nem tudja szex nélkül elképzelni.
Első vagyok.
Azt nem feltétlenül kell mondani, hogy szűzként szeretnél meghalni, mert az már nagyon húzós. Viszont ha olyat mondasz, hogy pl. 17-18 éves korodig szűz szeretnél maradni, az tesztelési időnek pont optimális, és nem is sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!